Λίγες οι ελπίδες για την Πάφος FC όμως είναι υποχρεωμένη να παλέψει για το... θαύμα

Δημοσιεύθηκε 28.5.2023
Λίγες οι ελπίδες για την Πάφος FC όμως είναι υποχρεωμένη να παλέψει για το... θαύμα

Στην Πάφος FC ήλπιζαν πως η φετινή χρονιά θα ήταν διαφορετική. Θα έρχονταν οι διακρίσεις που μετά την είσοδο των επενδυτών, κυνηγά με μανία. Και βρέθηκε πολύ κοντά και στους δύο θεσμούς, όμως κινδυνεύει να μην κατακτήσει ούτε το πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μπαίνει με πολύ λιγοστές ελπίδες στην αποψινή (19:00) αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στο «Στέλιος Κυριακίδης». Καταρχάς θα πρέπει να κερδίσει και την ίδια ώρα η ΑΕΚ να χάσει από την Ομόνοια. Αν συμβεί αυτό, τότε θα επανέλθουν τα χαμόγελα στο Παφιακό στρατόπεδο. Τουλάχιστον ας διεκδικήσει τις πιθανότητες της. Η ίδια από μόνη της έφτασε σε αυτό το σημείο και ενώ φέτος υπήρχαν όλες οι προοπτικές. Μετρά δύο ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που την έβαλαν στην... μέγγενη.

Ο Μίτσελ Σαλγκάδο θα στερηθεί τους Τάνκοβιτς και Ικόκο λόγω τιμωρίας. Σε καλύτερη κατάσταση είναι και ο Ζάιρο και δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ