Λευκή ισοπαλία στο... φινάλε Καρμιώτισσας και Ακρίτα

Δημοσιεύθηκε 27.5.2023
Λευκή ισοπαλία στο... φινάλε Καρμιώτισσας και Ακρίτα

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο «Στέλιος Κυριακίδης» ανάμεσα σε Ακρίτα και Καρμιώτισσα.

Έτσι οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τις φετινές τους υποχρεώσεις, με την ομάδα της Χλώρακας όπως ήταν γνωστό να υποβιβάζεται και την Καρμιώτισσα να δίνει ραντεβού με τις ομάδες της Α' κατηγορίας και για την επόμενη σεζόν.

Με 34 βαθμούς ολοκληρώνει την σεζόν ο Ακρίτας, ενώ με 48 βαθμούς θα κλείσει την σεζόν η Καρμιώτισσα.

ΑΚΡΙΤΑΣ: Περντρέου, Πάουγκεϊν, Κονέ, Άμπραχαμ, Ντούμποφ (46' Λόπες), Κλεμέντε, Γαβριήλ (65' Εράσο), Φόριελ, Τόρες (90+1' Κυριακίδης), Σαραβάνια, Πική (46' Αραούχο)

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Κνόμπλοχ, Μαλόνε, Ντούμπια (75' Σταύρου), Ελ Αλουχί (75' Καστανιάγκα), Αβραάμ (63' Σέλουτσκα), Χούμποτσαν, Γκραντινάρου, Αγγελή, Μπεν Σαλάμ (46' Νεοφύτου), Ντούρις, Γκράβενμπερχ (46' Ανδρονίκου)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ