Η ΚΟΠ για την απονομή του τίτλου στον Άρη

Δημοσιεύθηκε 26.5.2023
Η ΚΟΠ για την απονομή του τίτλου στον Άρη

Η ΚΟΠ ενημερώνει για την απονομή του τίτλου στον Άρη.

Την Κυριακή η Ελαφρά Ταξιαρχία θα πανηγυρίσει το πρώτο της τρόπαιο, που γύρω στις 20:00 θα σηκώσει στον ουρανό της Λεμεσού.

Αναλυτικά:

Ο Άρης Λεμεσού πανηγυρίζει από την περασμένη Κυριακή την κατάκτηση του πρώτου Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας στην ιστορία του.

Η απονομή του τίτλου θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 28 του Μάη στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνουν οι Πρωταθλητές στο Στάδιο Αλφα Μέγα στη Λεμεσό.

Η απονομή θα γίνει από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα ενώ τη χορηγό του Πρωταθλήματος Cyta θα εκπροσωπήσει ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Χάρης Μίλλας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ