Aποχωρεί από την Πόρτο και γίνεται συμπαίκτης με τον Γκιγιέρμε ο Ουρίμπε!

Δημοσιεύθηκε 18.5.2023
Aποχωρεί από την Πόρτο και γίνεται συμπαίκτης με τον Γκιγιέρμε ο Ουρίμπε!
Στο Κατάρ με τη φανέλα της Αλ-Σαντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματέους Ουρίμπε της Πόρτο καθώς το συμβόλαιο του με τους «δράκους» λήγει στο τέλος της σεζόν.

Χωρίζουν οι δρόμοι της Πόρτο με τον Ματέους Ουρίμπε.

Ο 32χρονος αμυντικός χαφ, του οποίου το συμβόλαιο με τους «δράκους» λήγει στο τέλος της σεζόν αναμένεται να αποχωρίσει από τον σύλλογο έχοντας ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Άπω Ανατολή.

Συγκεκριμένα, ο Κολομβιανός συμφώνησε σε όλα και θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την Αλ Σαντ του Κατάρ στην οποία θα αμοίβεται με ένα ποσό που θα αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ ετησίως!

Ο Ουρίμπε αγωνίζεται στην Πόρτο από το καλοκαίρι του 2019 όταν και αποκτήθηκε έναντι 9,5 εκατ. ευρώ από την Αμέρικα του Μεξικού και έκτοτε στο «Ντραγκάο» κατέγραψε συνολικά 173 συμμετοχές πετυχαίνοντας 15 τέρματα, ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων, δύο Κυπέλλων, δύο Σούπερ Καπ και ενός Λιγκ Καπ Πορτογαλίας.

Θυμίζουμε ότι στην Αλ-Σαντ αγωνίζεται και ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού, Γκιγιέρμε όπως και ο Ισπανός Σάντι Καθόρλα.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ