Πουλ για τη σχέση του με Γκριν: «Τι να σας απαντήσω… Κάνουμε τη δουλειά μας»

Δημοσιεύθηκε 16.5.2023
Πουλ για τη σχέση του με Γκριν: «Τι να σας απαντήσω… Κάνουμε τη δουλειά μας»
Ο Τζόρνταν Πουλ απάντησε «μαγκωμένα» για τον Ντρέιμοντ Γκριν και τη σχέση τους.

Ο Τζόρνταν Πουλ έδωσε συνέντευξη στο Ringer και δεν θα μπορούσε να μη ρωτηθεί για τη σχέση του με τον Ντρέιμοντ Γκριν. Υπενθυμίζεται πως στην περίοδο προετοιμασίας των Γουόριορς ο τελευταίος είχε γρονθοκοπήσει εν ψυχρώ τον πρώτο, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από την ομάδα.

«Τι να σας απαντήσω… Δεν έχω απάντηση. Είμαστε στο γήπεδο, είμαστε συμπαίκτες και προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Όλη τη σεζόν αυτό που θέλαμε ήταν να κερδίζουμε και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι απλά μπίζνες, είναι μπάσκετ», δήλωσε αρκετά «μαγκωμένος» ο γκαρντ των Γουόριορς.

Πριν το επεισόδιο στην προετοιμασία των πρωταθλητών, ο Πουλ είχε μιλήσει δημόσια για το πόσο υποστηρικτικός ήταν απέναντί του ο Γκριν και πόσο τον βοήθησε να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του στο διάστημα που ήταν τραυματίες για καιρό ο Στεφ Κάρι και ο Κλέι Τόμπσον. Φαίνεται όμως πως εκείνη η γροθιά πλήγωσε ανεπανόρθωτα τη σχέση τους, που πλέον δείχνει να είναι αμιγώς επαγγελματική.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ