Ανανέωσε ως... Λεωνίδας με τη Βιγιαρεάλ ο Ραούλ Αλμπιόλ

Δημοσιεύθηκε 11.5.2023
Ανανέωσε ως... Λεωνίδας με τη Βιγιαρεάλ ο Ραούλ Αλμπιόλ
Τη φανέλα της Βιγιαρεάλ για ακόμη μια σεζόν θα φορά ο Ραούλ Αλμπιόλ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τα «κίτρινα υποβρύχια».

Η σημαία στον «ιστό» της!

Ο Ραούλ Αλμπιόλ θα παραμείνει παίκτης της Βιγιαρεάλ για ακόμη μια σεζόν καθώς υπέγραψε συμβόλαιο επέκτασης με τα «κίτρινα υποβρύχια» μέχρι το καλοκαίρι του 2024!

Μάλιστα ο σύλλογος θέλησε να ανακοινώσει την παραμονή του πολύπειρου αμυντικού και αρχηγού της ομάδας με παραπομπή στην γνωστή ταινία «300» καθώς τον παρουσιάζει ως Λεωνίδα.

Ο Αλμπιόλ αγωνίζεται στη Βιγιαρεάλ από το καλοκαίρι του 2019, όταν και αποκτήθηκε από τη Νάπολι έναντι 4 εκατ. ευρώ και έκτοτε κατέγραψε συνολικά 155 συμμετοχές με τη φανέλα της πετυχαίνοντας 4 τέρματα, ενώ το 2021 κατέκτησε και το Europa League έπειτα από έναν συγκλονιστικό τελικό απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη διαδικασία των πέναλτι.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ