Να το πράξει έστω και στο τελευταίο ο Άρης

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 29.4.2023
Να το πράξει έστω και στο τελευταίο ο Άρης

Ο Άρης πανηγύρισε 18 νίκες στον μέχρι τώρα μαραθώνιο και δύο ομάδες δεν μπόρεσε να κερδίσει. Η μία είναι η Καρμιώτισσα (ήττα με 2-1 και ισοπαλία 0-0) η οποία της στέρησε σημαντικούς βαθμούς και η άλλη είναι η Πάφος FC, με την οποία συναντήθηκε τρεις φορές (2-2, 1-1 και 2-2).

Τη Δευτέρα μέσα στην έδρα του έχει την ευκαιρία να επικρατήσει της Παφιακής ομάδας, κάτι που αν συμβεί θα τον κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ θα «κλειδώσει» και ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού θα αποσπαστεί εννιά βαθμούς. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους πράσινους, σε μία κομβική αναμέτρηση για το συγκρότημα του Αλεξέι Σπιλέφσκι που ξέρει πολύ καλά πως η αξιοποίηση της έδρας είναι επιτακτική σε αυτόν τον β΄ γύρο της β΄ φάσης, για να κόψει πρώτη το νήμα η «ελαφρά ταξιαρχία». Θα παίξει πέραν της Πάφου και με τον Απόλλωνα αλλά και με την Ομόνοια.

Το αήττητο σερί των δώδεκα αγώνων έφερε και την πρωτιά, όμως θα έχει σημασία εφόσον διευρυνθεί με νίκες. Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι πως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και έτσι θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει. Εκτιμάται πως δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Θα πρέπει όμως αυτή τη φορά να αξιοποιήσει όσες πιο πολλές φορές γίνεται τις ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν, κάτι που δεν έγινε απέναντι στους γαλαζοκίτρινους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ