Σαλγκάδο: «Δεν κάναμε κάτι λάθος, ίσως να άλλαζα κάτι στον πρώτο αγώνα»

Δημοσιεύθηκε 26.4.2023
Σαλγκάδο: «Δεν κάναμε κάτι λάθος, ίσως να άλλαζα κάτι στον πρώτο αγώνα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Πάφου Μίτσελ Σαλγκάδο μετά την ήττα από την Ομόνοια (3-1) στη ρεβάνς του ΓΣΠ και τον αποκλεισμό από το κύπελλο.

Για τον αγώνα: «Είναι δύσκολη μέρα για εμάς. Ήταν ιστορική ευκαιρία για την Πάφο να πάει τελικό και να κερδίσει το πρώτο τρόπαιο. Αλλά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, παίξαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες να το τελειώσουμε. Ήταν δύσκολο με μια ομάδα με πολύ κόσμο και ιστορία. Η στιγμή που σκόραρε το δεύτερο γκολ ήμασταν σε καλό διάστημα, το ελέγχαμε. Ήμασταν λίγο άτυχοι με την κόντρα. Αυτό είναι το κύπελλο, δεν είναι όπως το πρωτάθλημα. Δεν καταφέραμε να περάσουμε».

Για το παράπονο του Αυγουστή ότι ο Σαλγκάδο δεν πήρε πρώτος ως είθισται στη δημοσιογραφική διάσκεψη: «Συγνώμη, δεν το ήξερα αυτό. Έφυγε χωρίς να δώσει το χέρι, πήγα να του δώσω το χέρι να τον συγχαρώ και ήταν στα αποδυτήρια. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια και τον προπονητή της, τίποτα άλλο. Ήμουν με τους παίκτες μου κι αυτό ήταν πιο σημαντικό από το να έρθω στη δημοσιογραφική διάσκεψη».

Για το τι πήγε λάθος και ήρθε ο αποκλεισμός: «Δεν κάναμε λάθος κάτι. Σκοράραμε το πρώτο γκολ, ελέγχαμε το παιχνίδι. Απλά δεν το σκοτώσαμε. Κανονικά απέναντι σε μεγάλες ομάδες, όταν χάνεις τέτοιες ευκαιρίες το πληρώνεις. Είμαστε άπειροι σε τέτοιες καταστάσεις, η Ομόνοια είναι συνηθισμένη. Έχουμε σπουδαία ομάδα και είμαστε σε καλή θέση για να παλέψουμε για την Ευρώπη, που είναι κάτι ιστορικό για την ομάδα. Εγώ δεν ψάχνω για δικαιολογίες, αν θα άλλαζα κάτι θα ήταν στον πρώτο αγώνα. Δεν γνώριζα τους ποδοσφαιριστές, ίσως να έκανα διαφορετικά πράγματα στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ