Θετική αρχή προσδοκεί ο Χαραλάμπους στην ΑΕΛ και... ντοπάρισμα ενόψει κυπέλλου

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 19.4.2023
Θετική αρχή προσδοκεί ο Χαραλάμπους στην ΑΕΛ και... ντοπάρισμα ενόψει κυπέλλου

Σε νέα σελίδα μπήκε η ιστορία της φετινής ΑΕΛ, με τον Χρίστο Χαραλάμπους να αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας μετά το διαζύγιο με τον Τσεντομίρ Γιανέφσκι και να είναι έτοιμος για ντεμπούτο, στον σημερινό (19:00) αγώνα με την Ένωση.

Ο Κύπριος προπονητής γνωρίζει τι εστί ΑΕΛ, καθώς υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας ενώ βρισκόταν ξανά στο τεχνικό επιτελείο ως συνεργάτης του Ντούσαν Κέρκεζ και θα επιχειρήσει να οδηγήσει την ομάδα στην επιτυχία, που μεταφράζεται σε κατάκτηση του κυπέλλου. Το παιχνίδι απέναντι στους «βυσσινί» δεν εξυπηρετεί βαθμολογικά τους γαλαζοκιτρίνους αλλά μπορεί να δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Εξάλλου, η αλλαγή στον πάγκο προέκυψε λόγω κακών εμφανίσεων, συνεπώς είναι σημαντική μία νίκη για να γίνει θετικό ξεκίνημα και να ανεβεί κιόλας η ψυχολογία. Πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΛ έχει ακόμη ένα παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στη Δόξα (22/04).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ