Μπαίνει στον «πάγο» ο Χατζηδάκης μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας της FA

Δημοσιεύθηκε 10.4.2023
Μπαίνει στον «πάγο» ο Χατζηδάκης μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας της FA
Ο Κώστας Χατζηδάκης δεν πρόκειται να οριστεί σε κανέναν αγώνα Premier League ή Κυπέλλου Αγγλίας ως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα της FA για το περιστατικό με την αγκωνιά στον Άντι Ρόμπερτσον.

Στον «πάγο» μέχρι νεωτέρας τίθεται ο επόπτης Κώστας Χατζηδάκης, όπως ανακοίνωσε η Ένωση Επαγγελματιών Διαιτητών (PGMOL) του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Άγγλος με ελληνικές ρίζες ρέφερι βρίσκεται στο στόχαστρο των media και της FA μετά το περιστατικό με την αγκωνιά στον Άντι Ρόμπερτσον που προκάλεσε σάλο και με ανακοίνωσή της η PGMOL βεβαίωσε πως δεν θα οριστεί σε αγώνα είτε της Premier League είτε του Κυπέλλου Αγγλίας μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Θέση για το περιστατικό πήρε και ο πρώην Επικεφαλής Διαιτησίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, λέγοντας:

«Οι παίκτες μπορούν να ωθήσουν τους αξιωματούχους στα όριά τους. Μπορούν να προκαλέσουν σε σημείο που πιθανόν να μπεις στον πειρασμό να ανταποδώσεις. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε. Σίγουρα όχι σωματικά. Ο Χατζηδάκης το έκανε και τώρα ο κόσμος θα ζητήσει την αποβολή του, δεδομένου ότι ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς της Φούλαμ θα χάσει οκτώ αγώνες επειδή έσπρωξε τον διαιτητή Κρις Κάβανα τον περασμένο μήνα».

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ