Ναπολιτάνος ονόματι Αρμάντο από τον Μαραντόνα, έβγαλε το παιδί του Κβίτσα από τον Κβαρατσχέλια

Δημοσιεύθηκε 8.4.2023
Ναπολιτάνος ονόματι Αρμάντο από τον Μαραντόνα, έβγαλε το παιδί του Κβίτσα από τον Κβαρατσχέλια
Ένας φανατικός φίλαθλος της Νάπολι συνέχισε την οικογενειακή παράδοση των ονομάτων εμπνευσμένων από τους ήρωες των Παρτενοπέι κι έβγαλε το νεογέννητο αγοράκι του Ντανιέλε Κβίτσα, λόγω Κβαρατσχέλια!

Οι φίλοι της Νάπολι βλέπουν το πολυπόθητο πρωτάθλημα να πλησιάζει όλο και πιο κοντά (+19 από τη 2η θέση με εννέα ματς να απομένουν) κι αν για κάτι μπορούμε να είμαστε σίγουροι, είναι πως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι και οι ποδοσφαιριστές του θα αποκτήσουν status... ημίθεου μόλις σφραγιστεί κι επίσημα ο τίτλος.

Η «τρέλα» των οπαδών είναι διάχυτη εδώ και αρκετούς μήνες, με έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές και πιο αγαπημένους παίκτες της εξέδρας να είναι ασφαλώς ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια. Ο Γεωργιανός «μάγος» που μετακόμισε στη Νάπολη σε τιμή ευκαιρία το περασμένο καλοκαίρι κι έχει συνθέσει αχτύπητο δίδυμο με τον Βίκτορ Οσιμέν, προκαλώντας τους έτσι κι αλλιώς ρομαντικούς φίλους των Παρτενοπέι να εκδηλώνουν με... ακραίους τρόπους τον θαυμασμό τους προς το πρόσωπό του.

Και πλέον, ένας από τους πιο πιθανούς μπορεί να σβηστεί από τη λίστα: το πρώτο παιδί που παίρνει το όνομα του Κβαρατσχέλια!

Ένας οπαδός του συλλόγου, ο Αρμάντο, ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση και έδωσε στο νεογέννητο αγόρι του το όνομα ενός ήρωα των Γαλάζιων. Όπως ο πατέρας του τον έβγαλε Αρμάντο από τον «Θεό» της πόλης, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, έτσι κι εκείνος τον έβγαλε Ντανιέλε Κβίτσα, από το όνομα του Γεωργιανού σταρ.

«Είναι αλήθεια, τον βγάλαμε Ντανιέλε Κβίτσα. Βάλαμε μόνο ένα κόμμα μετά το Ντανιέλε. Πήραμε την απόφαση μετά από όσα έχουν γίνει στη Νάπολι τη φετινή σεζόν. Είμαι φανατικός οπαδός της Νάπολι, κι όπως μπορείτε να δείτε από το όνομά μου ήταν και ο πατέρας μου. Γεννήθηκα το 1986 και οι γονείς μου με ονόμασαν Αρμάντο από τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ήταν μια απολύτως κοινή απόφαση με τη σύζυγό μου. Αν δεν είχαμε ζήσει μια τέτοια σεζόν, με έναν τόσο υπέροχο ποδοσφαιριστή, θα τον είχαμε βγάλει απλά Ντανιέλε.

Είναι ένα μικρό μου όνειρο να τον συναντήσω, όπως και να δω τη Νάπολι να κατακτά το Scudetto φέτος. Αν καταφέρουμε να συναντήσουμε και τον βασικό πρωταγωνιστή της σεζόν, θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Έχω επίσης ένα ακόμα όνειρο, ελπίζω ο πατέρας μου, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, να μπορεί να δει μέσα από τα μάτια του Ντανιέλε Κβίτσα το πάρτι για αυτή τη Νάπολι», δήλωσε ο Αρμάντο.

gazzeta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ