Και ο Αμπέλ Φερέιρα στη λίστα της Τσέλσι!

Δημοσιεύθηκε 4.4.2023
Και ο Αμπέλ Φερέιρα στη λίστα της Τσέλσι!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Βραζιλίας, ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, βρίσκεται στου υποψηφίους της Τσέλσι για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η Τσέλσι, μετά την οριστική απόφαση της διοίκησης για απομάκρυνση του Γκρέιαμ Πότερ από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου την περασμένη Κυριακή, μετά και την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Άστον Βίλα.

Όπως είναι λογικό τις τελευταίες ώρες, πολλά είναι τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας όσον αφορά τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο των «μπλε».

Μεταξύ άλλων, έχουν ακουστεί οι Γιούλαν Νάγκελσμαν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Λουίς Ενρίκε, αλλά και ο «αρχιτέκτονας» της εξαιρετικής φετινής ομάδας της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα της Βραζιλίας, εμπλέκει και τον Αμπέλ Φερέιρα στους υποψηφίους για την τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων!

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η «UOL Esporte» η Τσέλσι φαίνεται πως εξετάζει εδώ και αρκετό καιρό τη δουλειά του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ στην Παλμέιρας, έχοντας σχηματίσει θετικότατη άποψη από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων και την επικράτηση της Τσέλσι επί του βραζιλιάνικου συλλόγου στον τελικό της διοργάνωσης.

Να θυμίσουμε πως ο 44χρονος Πορτογάλος βρίσκεται στο «τιμόνι» της Παλμέιρας από τον Νοέμβριο του 2020, έχοντας κατακτήσει έξι τίτλους, μεταξύ των οποίων και το και δύο σερί Κόπα Λιμπερταδόρες τη διετία 2019-21!

SPORT-FM.GR

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ