Αργυρίδης: «Πιστεύω σε αίσιο τέλος με Παπασταύρου - Είμαι προβληματισμένος»

Δημοσιεύθηκε 31.3.2023
Αργυρίδης: «Πιστεύω σε αίσιο τέλος με Παπασταύρου - Είμαι προβληματισμένος»

Για τις επαφές με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής εταιρείας Σταύρο Παπασταύρου μίλησε μεταξύ άλλων ο Μάριος Αργυρίδης στην Cablenet μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από την πετοσφαιρική ομάδα των πρασίνων.

Ο πρόεδρος του σωματείου εξέφρασε την αισιοδοξία του πως οι μεταξύ τους επαφές θα έχουν αίσιο τέλος, ενώ παράλληλα εξέφρασε αμφιβολίες για το κατά πόσο θα επαναδιεκδικήσει την προεδρία του σωματείου στην επικείμενη γενική συνέλευση, δηλώνοντας προβληματισμένος.

Συγκεκριμένα είπε...

Για τις επαφές με Παπασταύρου: «Είμαστε σε συζητήσεις. Θέλει ακόμη λίγο χρόνο... υπομονή. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε σε αίσιο τέλος.

Για την προεδρία του σωματείου: «Είμαι σοβαρά προβληματισμένος, θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα μπορώ να ανταποκριθώ. Είναι μεγάλη τιμή, αλλά θέλω να το σκεφτώ. Υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις και είναι θέμα χρόνου».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ