ΑΠΟΕΛ: Αν εκμεταλλευόταν περισσότερο την έδρα του…

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 23.3.2023
ΑΠΟΕΛ: Αν εκμεταλλευόταν περισσότερο την έδρα του…

Η ισοπαλία (0-0) με την Πάφο έφερε για έκτη φορά στη φετινή σεζόν απώλειες για τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Η μεγαλύτερη ζημιά για τους γαλαζοκιτρίνους έγινε στην αρχή της χρονιάς, όταν σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια στο στάδιο της πρωτεύουσας δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν το τρίποντο. Με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο είχαν φέρει δύο ισοπαλίες με την Πάφο (1-1) και την ΑΕΛ (0-0), ενώ ενδιάμεσα η ομάδα της Λευκωσίας είχε ηττηθεί - για πρώτη φορά στην ιστορία της - από τον Άρη με 1-0. Μάλιστα, η ισοπαλία με την ΑΕΛ είχε αποτελέσει και τον τελευταίο αγώνα του Αυγουστή στον πάγκο και έτσι ήρθε η έλευση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Προτού αναλάβει ο Σέρβος τεχνικός, ήρθε άλλη μία στείρα ισοπαλία (0-0) στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, σε παιχνίδι που την ευθύνη είχε ο Μάκης Σεργίδης που τότε εκτελούσε χρέη βοηθού προπονητή.

Ακολούθησε ένα μακρύ νικηφόρο σερί με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην άκρη του πάγκου και μεταξύ των επιτυχιών ήταν και επτά εντός έδρας νίκες. Οι γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν διαδοχικά τις ΑΕΚ (1-0), Ένωση (2-0), Ομόνοια (4-0), Ανόρθωση (1-0), Ολυμπιακό (1-0), Ακρίτα (2-0) και Απόλλωνα (3-1). Το σερί σταμάτησε με τη Δόξα να παίρνει βαθμό στο ΓΣΠ (1-1) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Έπειτα ήρθε η τριάρα (3-0) επί της Νέας Σαλαμίνας στο φινάλε της κανονικής περιόδου, για να φέρει εκ νέου ισοπαλία 0-0 στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των πλέι οφ με αντίπαλο την Πάφο.

Συνολικά, σε 14 αναμετρήσεις στο «σπίτι» του ο ΑΠΟΕΛ μετρά οκτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες και μία ήττα. Αν εκμεταλλευόταν λίγο περισσότερο τη δυναμική της έδρας του, ίσως τώρα να ήταν ακόμη πιο απομακρυσμένος από τους διώκτες του. Όπως και να έχει, το θετικό για το συγκρότημα της πρωτεύουσας είναι ότι προπορεύεται στη βαθμολογία, έχοντας απόσταση τεσσάρων βαθμών από Άρη και ΑΕΚ, απόσταση που θέλει να διατηρήσει και μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ, κατά την οποία έχει να αντιμετωπίσει την ομάδα της Λάρνακας στην «ΑΕΚ Αρένα».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ