Ανόρθωση: Κινδυνεύουν και οι επτά!

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ Δημοσιεύθηκε 16.3.2023
Ανόρθωση: Κινδυνεύουν και οι επτά!

Όπως τονίσαμε από χθες, στην Ανόρθωση υπάρχει αποφασιστικότητα, παρά τα δυσμενή οικονομικά δεδομένα, να προχωρήσουν σε όσες αποδεσμεύσεις κριθεί ότι χρειάζεται, με σκοπό να κάνουν… χώρο για τις μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα.

Αναμένεται λοιπόν πως μετά τον Πάντσεον θα ακολουθήσουν πολλοί ακόμη καθώς είναι μπόλικοι αυτοί οι οποίοι έχουν απογοητεύσει. Μάλιστα, δεν θα ‘ταν υπερβολή να αναφέρουμε πως «κινδυνεύουν» και οι επτά ξένοι/κοινοτικοί που έχουν απομείνει από όσους έφερε ο Λάρκου!

Πρόκειται για τους Μπαϊσίνιο, Χαρογιάν, Σάμπο, Εμπραλίτζε, Φερέιρα, Γουαρίς και Νινγκά. Θυμίζουμε πως έχουν αποχωρήσει ήδη οι Ράντονιτς και Πάντσεον, ενώ ο Κίκο ήταν επιλογή του Κετσπάγια. Αν και κάποιοι από τους πιο πάνω έχουν κάνει ορισμένα καλά παιχνίδια (κάποιοι λιγότερα, κάποιοι περισσότερα), είναι γεγονός πως κανείς δεν διακρίθηκε ώστε να λεχθεί πως νιώθει ασφάλεια για παραμονή του στο ρόστερ.

Δύσκολα, πάντως, θα αποχωρήσουν όλοι τους (ενδεχομένως κάποιοι να μείνουν για να αποτελούν εναλλακτικές επιλογές) όμως πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η πλειοψηφία των επτά παικτών θα αποτελέσει παρελθόν.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ