Η Williams έκανε… διαστημική πρόσληψη στην Formula 1

Δημοσιεύθηκε 15.3.2023
Η Williams έκανε… διαστημική πρόσληψη στην Formula 1
Η βρετανική ομάδα ανακοίνωσε μία πολύ σημαντική πρόσληψη, με τον Φρεντερίκ Μπρουσό να στρατολογείται στο ρόλο του Εκτελεστικού Διευθυντή.

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στη Τζέντα για το Grand Prix Σαουδικής Αραβίας, η Williams Racing προέβη σε μία μεγάλης σημασίας ανακοίνωση. Η ομάδα του Γκρόουβ, επισημοποίησε την πρόσληψη του Φρεντερίκ Μπρουσό στο ρόλο του Εκτελεστικού Διευθυντή (COO).

Τα τελευταία 26 χρόνια εργαζόταν στην Pratt & Whitney Canada, εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αεροδιαστημική βιομηχανία. Ως Γενικός Διευθυντής του «Mirabel Aerospace Center», ήταν υπεύθυνος της υπερσύγχρονης γραμμής παραγωγής της εν λόγω εταιρείας, για τους κινητήρες που τροφοδοτούν το εμπορικό αεροσκάφος Airbus A220. Τον Απρίλιο του 2022 έγινε αντιπρόεδρος στο τμήμα διαχείρισης και λειτουργίας της Pratt & Whitney και ο ρόλος του ήταν να επιβλέπει τις δραστηριότητες της εταιρείας σε 12 εργοστάσια σε χώρες όπως ο Καναδάς, η Πολωνία, η Κίνα και το Μαρόκο. Υπό την επίβλεψή του είχε περισσότερους από 10.000 εργαζόμενους.

Πλέον θα είναι ο νέος Εκτελεστικός Διευθυντής της Williams στην προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει σε θέση που θα διεκδικεί νίκες και πρωταθλήματα. Για το νέο του ρόλο στο εργοστάσιο του Γκρόουβ, ο Μπρουσό ανέφερε: «Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να ξεκινάς ένα νέο επαγγελματικό ταξίδι και να εργάζεσαι για την επίτευξη των ονείρων σου. Ήταν μια συναρπαστική αρχή της σεζόν και ανυπομονώ να ενταχθώ σε μια ομάδα με τεράστια κληρονομιά στη Formula 1. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη νέα μου δουλειά και να συνεισφέρω στην οικοδόμηση του μέλλοντος του οργανισμού μαζί με όλους στη Williams Racing».

Ο πρόεδρος της Williams Racing, Μάθιου Σάβατζ, πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τον Φρεντερίκ, έναν έμπειρο ηγέτη που μπορεί να βοηθήσει στη μεταμόρφωση της Williams Racing. Αναμένω να συμβάλει σημαντικά στο ταξίδι μας».

To 2023 για τη βρετανική ομάδα είναι άκρως σημαντικό, μιας και αναμένεται να επιλέξει τον προμηθευτή μονάδων ισχύος που θα χρησιμοποιεί από το 2026.

gazzeta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ