Αινιγματικό σχόλιο Σιμεόνε για την υπόθεση Νεγκρέιρα

Δημοσιεύθηκε 12.3.2023
Αινιγματικό σχόλιο Σιμεόνε για την υπόθεση Νεγκρέιρα
Ο Τσόλο έκανε ένα αινιγματικό σχόλιο για την υπόθεση των ερευνών της Δικαιοσύνης για το σκάνδαλο Νεγκρέιρα, τις πληρωμές δηλαδή της Μπαρτσελόνα στον αντιπρόεδρο των διαιτητών.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε εμφανίστηκε ενώπιον των μέσων ενημέρωσης την παραμονή της αναμέτρησης της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Χιρόνα αυτή τη Δευτέρα (13/03) και ερωτήθηκε για την επίσημη δίωξη κατά της Μπαρτσελόνα για το σκάνδαλο Νεγκρέιρα.

«Αυτά είναι θέματα που πρέπει να λυθούν από τους ανθρώπους που πρέπει να τα λύσουν. Ελπίζουμε να γίνει ώστε να το καταλάβουμε όλοι και να αγωνιζόμαστε όλοι ισότιμα, με τους ίδιους κανόνες. Αλλά όταν ανοίγει μια πόρτα, ανοίγει και ένα παράθυρο», ήταν το περίεργο σχόλιο του Αργεντινού προπονητή.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση Νεγκρέιρα, οι ύποπτες δηλαδή πληρωμές ύψους 1,4 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπαρτσελόνα προς τον πρώην αντιπρόεδρο της Ένωσης Διαιτητών της Ισπανίας απέκτησε άσχημη τροπή για τη Μπαρτσελόνα και πλέον η διώξη του συλλόγου είναι επίσημη.

gazzeta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ