Από το brace του Εφραίμ...

Δημοσιεύθηκε 9.3.2023
Από το brace του Εφραίμ...

Η Ομόνοια συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (11/3, 19:00) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Οι πράσινοι ως τυπικά γηπεδούχοι θα επιχειρήσουν να κάνουν κάτι που δεν έχουν καταφέρει τα τελευταία 10 χρόνια. Το «τριφύλλι» ουσιαστικά δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τρίποντο απέναντι στους γαλαζοκίτρινους σε εντός έδρας παιχνίδι, στο οποίο παραβρέθηκαν φίλαθλοι, εδώ και μια δεκαετία.

Το μοναδικό εντός έδρας τρίποντο ήρθε στις 20 Φεβρουαρίου του 2021, όταν οι πράσινοι κέρδισαν με 1-0, τη χρονιά όπου μετέπειτα πανηγύρισαν το πρωτάθλημα, ωστόσο, λόγω κορωνοϊού τότε δεν υπήρχε κόσμος στις κερκίδες.

Η τελευταία νίκη με κόσμο ήρθε στις 6 Απριλίου 2013, όταν τότε ένας Γιώργος Εφραίμ με την πράσινη φανέλα πετύχαινε δύο γκολ στην νίκη της Ομόνοιας με 3-0.

Δείτε την τελευταία εντός έδρας νίκη της Ομόνοιας με κόσμο:

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ