Η Μπάγερν χαστούκισε ξανά την Παρί και πέρασε στην οκτάδα

Δημοσιεύθηκε 9.3.2023
Η Μπάγερν χαστούκισε ξανά την Παρί και πέρασε στην οκτάδα

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 2-0 την Παρί Σεν Ζερμέν και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League με δεύτερη νίκη αφού είχε επικρατήσει και στο Παρίσι με 1-0. Έτσι οι Βαυαροί συνεχίζουν απτόητοι, βυθίζοντας και πάλι την παρέα του Μέσι στην εσωστρέφεια αφού αποτυγχάνει ακόμη μία σεζόν να σηκώσει το τρόπαιο που τόσο πολύ κυνηγά εδώ και χρόνια, ξοδεύοντας πολλά εκατομμύρια.

Η Μπάγερν πάντως έστειλε και πάλι μήνυμά προς όλους τους αντιπάλους της στο Champions League: Με το 8Χ8 από την έναρξη της διοργάνωσης και το 2Χ2 απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν (1-0 στο Παρκ ντε Πρενς, 2-0 στη ρεβάνς στην Αλιάνζ Αρένα) προκρίθηκε πανηγυρικά στους προημιτελικούς της διοργάνωσης, πιστοποιώντας ότι είναι ένα από τα ακλόνητα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η 15η πρόκριση των Βαυαρών σε 19 συμμετοχές στη φάση των «16» του CL, προήλθε από το γκολ του Τσούπο-Μότινγκ στο 61ο λεπτό (11ο στη διοργάνωση για τον Καμερουνέζο διεθνή στράικερ) και αυτό του Γκνάμπρι στο 89΄. Εννέα λεπτά πριν το 1-0, ο Τσούπο-Μότινγκ είχε σκοράρει ξανά, αλλά η παρεμβολή στη φάση του εκτεθειμένου Μίλερ «ανάγκασε» το VAR να μη μετρήσει το τέρμα του.

Η Παρί ήθελε γκολ στο Μόναχο, είχε τις ευκαιρίες της με τους Μπαμπέ, Μέσι και Ράμος πριν δεχτεί το γκολ από τον Τσούπο-Μότινγκ, αλλά από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ ήταν αδύνατο ν΄ αντιδράσει, με αποτέλεσμα ν΄ αποχωρήσει πρόωρα από τη διοργάνωση, όπως είχε συμβεί και πέρυσι, όταν έμεινε εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήταν ο 5ος αποκλεισμός των Γάλλων στην 11η παρουσία τους σε φάση των «16» της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του κόσμου και, πλέον, η ομάδα του Γκαλτιέ θα ρίξει όλο το βάρος της στην κατάκτηση του τίτλου στη Ligue 1.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ