Καλείται να βάλει ένα τέλος ο Απόλλωνας

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 25.2.2023
Καλείται να βάλει ένα τέλος ο Απόλλωνας
Κακός δαίμονας έχει γίνει η ΑΕΚ για τους γαλάζιους

Η πρώτη νίκη του Μποκτάν Αντόνε κόντρα στον Ακρίτα έφερε λίγη ηρεμία στο στρατόπεδο του Απόλλωνα, αλλά η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί περισσότερο αν επιτευχθεί νίκη επί της ΑΕΚ το μεσημέρι (15:30) της Καθαρής Δευτέρας. Κάτι όμως που δεν έχει γίνει εδώ και πέντε παιχνίδια κόντρα στους κιτρινοπράσινους.

Ακόμη και πέρσι, όπου πανηγύρισε το πρωτάθλημα, ήταν ο κακός του δαίμονας. Η τελευταία επιτυχία ήρθε τη σεζόν 2021-22 (25 Απριλίου με 3-1). Πέρσι οι κυανόλευκοι έχασαν 1-4 (α΄ γύρος), 2-1 (β΄ γύρος), έφεραν ισοπαλία 3-3 εκτός έδρας, ενώ ηττήθηκαν 0-1 στο τελευταίο ματς, όπου έκανε και φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος. Φέτος στον α΄ γύρο ήρθε η ήττα με 1-0.

Μετρά λοιπόν πέντε αγώνες όπου αγνοεί τη νίκη και τώρα επιβάλλεται να κερδίσει, ώστε να μπει στο φινάλε της α΄ φάσης από θέση ισχύος όσον αφορά τη συμπερίληψη στην εξάδα. Δεν υπολογίζεται ο Ντανίλο Σπόλιαριτς (τιμωρημένος), ενώ είναι αμφίβολοι οι Μαυρίας, Γιόνστεν και Ζράντι, αλλά εκφράζεται η αισιοδόξια πως θα προλάβουν.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ