Με φόρα η ΑΕΚ, αναζητά γιατρικό ο Ολυμπιακός, «παγίδα» για ΠΑΟΚ (πρόγραμμα - βαθμολογία)

Δημοσιεύθηκε 13.2.2023
Με φόρα η ΑΕΚ, αναζητά γιατρικό ο Ολυμπιακός, «παγίδα» για ΠΑΟΚ (πρόγραμμα - βαθμολογία)

Το διπλό του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη βάζει πίεση στους υπόλοιπους διεκδικητές του πρωταθλήματος. Η 22η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα με τέσσερις αγώνες που θα διαμορφώσουν ξανά το σκηνικό, αν και εκκρεμεί το τι μέλλει γενέσθαι με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ που δεν έγινε λόγω… κοντύτερων δοκαριών.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός, λίγες ημέρες έπειτα από τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Κύπελλο, έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις. Ο «δικέφαλος» του Ματίας Αλμέιδα, έπειτα από το θριαμβευτικό 3-0 επί των Πειραιωτών και τη... μισή πρόκριση στον τελικό, περιμένει στη Νέα Φιλαδέλφεια (18:30) τον προτελευταίο Λεβαδειακό. Από την πλευρά τους, οι ερυθρόλευκοι του Μίτσελ θα προσπαθήσουν να ανακάμψουν, καθώς φιλοξενούν στον Πειραιά (21:00) τον Παναιτωλικό, που διατηρεί ελπίδες συμμετοχής στα πλέι οφ.

Ανάλογες βλέψεις έχει και ο Αστέρας Τρίπολης, που υποδέχεται στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (18:30) τον ΠΑΟΚ. Οι Αρκάδες αποδεικνύονται μετρ των ισοπαλιών ενώ δεν έχουν ηττηθεί από Ολυμπιακό (0-0), ΑΕΚ (1-1) και Παναθηναϊκό (1-0) εντός έδρας. Οι ασπρόμαυροι, ξεκούραστοι έπειτα από την αναβολή του αγώνα με τη Λαμία για το Κύπελλο, θέλουν τη νίκη ώστε να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΑΣ Γιάννινα - Ιωνικός 0-0

Βόλος - Ατρόμητος 2-1

Αρης - Παναθηναϊκός 1-2

Σήμερα

17:00 Λαμία - ΟΦΗ

18:00 Αστέρας Τρ. - ΠΑΟΚ

18:30 ΑΕΚ - Λεβαδειακός

21:00 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1. Παναθηναϊκός 51 (22 αγων.)

2. ΑΕΚ 47

3. ΠΑΟΚ 43

4. Ολυμπιακός 43

5. Βόλος 35 (22 αγων.)

6. Άρης 31 (22 αγων.)

7. Ατρόμητος 25

8. Παναιτωλικός 24

9. Αστέρας Τρίπολης 22

10. ΠΑΣ Γιάννινα 21 (22 αγων.)

11. ΟΦΗ 20

12. Ιωνικός 15 (22 αγων.)

13. Λεβαδειακός 13

14. Λαμία 12

* Εκκρεμεί η τύχη του αγώνα Ατρόμητος - ΑΕΚ (21η αγωνιστική).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ