Η ΑΕΚ πήρε επιθετικό από την (αντίπαλό της) Ντνίπρο!

Δημοσιεύθηκε 25.1.2023
Η ΑΕΚ πήρε επιθετικό από την (αντίπαλό της) Ντνίπρο!

Ανακοίνωσε τον νέο της επιθετικό η ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας ενημέρωσε για τη συμφωνία της με τον 33χρονο Ουκρανό Αρτέμ Γκρόμοφ, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Γκρόμοφ αγωνιζόταν στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν στην Ντνίπρο, ομάδα με την οποία έπαιξε η ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι ενώ θα την αντιμετωπίσει και τον επόμενο μήνα, για τη νοκ-άουτ φάση του Conference League!

Προηγουμένως ο 33χρονος αγωνίστηκε για μια πενταετία στη Ζόρια Λουχάνσκ με απολογισμό 131 συμμετοχές, 28 γκολ και 16 ασίστ ενώ πιο πριν έπαιξε σε Βόρσκλα Πολτάβα , Ντιναμό Κιέβου και Σαμάρα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 33χρονο (14/01/1990) Oυκρανό επιθετικό Αrtem Gromov για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

O Αrtem Gromov στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνιζόταν στην SK Dnipro-1 (14 συμμετοχές, 1 γκολ).

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Vorskla Poltava (154 συμμετοχές, 28 γκολ), ενώ αγωνίστηκε επίσης σε Dynamo Kyiv (12 συμμετοχές) και Ζorya Lugansk (131 συμμετοχές, 28 γκολ), καθώς και στην Ρωσία με την KS Samara (3 συμμετοχές).

Είναι διεθνής με την Εθνική Ουκρανίας (2 συμμετοχές).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ