ΑΕΚ: Κράτησε μόνο δύο ο Όλτρα στην ενδεκάδα για Άρη

Δημοσιεύθηκε 15.1.2023
ΑΕΚ: Κράτησε μόνο δύο ο Όλτρα στην ενδεκάδα για Άρη

Να βγάλει αντίδραση μετά την ισοπαλία με την Ανόρθωση και τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τη Νέα Σαλαμίνα θέλει η ΑΕΚ η οποία φιλοξενεί τον Άρη ψάχνοντας το τρίποντο που θα την επαναφέρει στην κορυφή.

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα η οποία όπως αναμενόταν διαφέρει κατά πολύ με αυτήν του κυπέλλου, με τον προπονητή της ομάδας να επαναφέρει τους βασικούς του.

Εννέα οι αλλαγές από τον Ισπανό καθώς οι Πίριτς, Ροσάλες, Τόμοβιτς, Γκαρθία, Πονς, Λέδες, Φαράζ, Άλτμαν και Λόπες πήραν τις θέσεις των Τούμπα, Ανδρέου, Χριστοφόρου (τραυματίας), Εγγλέζου, Μάμα (τιμωρημένος), Σανχούρχο, Ασάντε (έφυγε), Τρισκόφσκι (τραυματίας) και Ρομό. Μόνο οι Μιλίτσεβιτς και Γκιούρτσο διατηρήθηκαν στο αρχικό σχήμα.

Τρεις οι αλλαγές (όλες στην άμυνα) σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, με τους Ροσάλες, Τόμοβιτς και Γκαρθία αντί των Κάσας, Γκονθάλεθ και Εγγλέζου.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Πίριτς, Ροσάλες, Μιλίτσεβιτς, Τόμοβιτς, Γκαρθία, Πονς, Λέδες, Φαράζ, Γκιούρτσο, Άλτμαν, Λόπες.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Γκόρντιτς, Τούμπας, Κάσας, Ανδρέου, Γκονζάλεθ, Εγγλέζου, Σανχούρχο,Ναούμ, Ρομό, Ολατούντζι,

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ