Λανγκ: «Πρωτάθλημα και κύπελλο. Σίγουρα είναι εφικτό»

Δημοσιεύθηκε 9.1.2023
Λανγκ: «Πρωτάθλημα και κύπελλο. Σίγουρα είναι εφικτό»

Δεν βγαίνει από το μυαλό του Άνταμ Λανγκ η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Ούγγρος αμυντικός, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Total Green», τόνισε μετά από σχετική ερώτηση πως ακόμη πιστεύει στον μεγάλο στόχο και θεωρεί πως είναι εφικτό να πάρει η ομάδα του τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο.

Μεταξύ άλλων ο Λανγκ ανέφερε...

Για το πώς βλέπει μέχρι τώρα τη σεζόν της Ομόνοιας: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά τους τελευταίους δύο μήνες βελτιωθήκαμε. Πολλές φορές μπορείτε να δείτε την ίδια Ομόνοια που πήρε το πρωτάθλημα πριν από δύο χρόνια όμως είναι μακρύς ο δρόμος. Είμαστε στο μέσο της σεζόν, δεν πετύχαμε τίποτα ακόμα, όμως είμαστε σε καλό δρόμο. Για αυτό είναι ωραίο το ποδόσφαιρο επειδή είναι μεγάλη η σεζόν κι έχεις πολλές ευκαιρίες να διορθώσεις τα λάθη σου. Μαθαίνεις από τα λάθη σου και τις συνέπειες και διορθώνεις ό,τι είναι πιθανό, μετά βήμα με βήμα μπορείς να πας πιο ψηλά. Αυτή τη στιγμή, είχαμε και ωραία αποτελέσματα για εμάς στα άλλα παιχνίδια, πλησιάσαμε, είναι κάτι καλό, σου δίνει αυτοπεποίθηση ότι μπορείς να κυνηγήσεις αυτούς που είναι μπροστά σου».

Για τη βελτίωση της Ομόνοιας και τους λόγους: «Μπορούμε να πούμε ότι όλοι βρήκαν τον εαυτό τους ξανά. Επίσης κάποια καλά αποτελέσματα μας έδωσαν αυτοπεποίθηση. επίσης μπορούμε να πούμε ότι η άφιξη του νέου προπονητή μάς έδωσε κάποιες νέες ιδέες, είναι πολύ απαιτητικός. Η αυτοπεποίθηση επέστρεψε με τα αποτελέσματα και φαίνεται ότι μένει και αυξάνεται. Δείχνουμε ξανά στο γήπεδο το ποιοι είμαστε, το πνεύμα είναι πολύ καλύτερο, το νιώθω και νομίζω ότι και οι οπαδοί και όλοι το νιώθουν. Είμαστε περισσότερο μαζί, όχι ότι προηγουμένως δεν παλεύαμε αλλά σίγουρα κάτι έλειπε. Φαίνεται ότι βρήκαμε κάποιες λύσεις που μας βοήθησαν να επιστρέψουμε στον σωστό δρόμο».

Για το μέχρι πού πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει η Ομόνοια: «Εξαρτάται από πολλούς λόγους. Είναι και οι άλλες ομάδες. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην ομάδα μας. Αν θέλουμε να πάμε στην κορυφή, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να γίνουν πολλά λάθη. Είναι πίεση αυτό αλλά η πίεση είναι καλή, είναι μέρος του να είσαι ποδοσφαιριστής, ειδικά εδώ στην Ομόνοια όπου η πίεση είναι μεγάλη, όμως πρέπει να είναι φίλη σου, επειδή η πίεση σε κάνει να νιώθεις ζωντανός. Το προσωπικό μου όνειρο είναι ακόμη να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο. Θεωρώ πως είναι σίγουρα εφικτό όμως για να γίνει αυτό πρέπει να δίνουμε τα πάντα κάθε μέρα στις προπονήσεις και στην προσωπική μας ζωή, να θυσιάσουμε τη διασκέδαση, δεν λέω να την αφήσουμε εντελώς έξω αλλά να βρούμε την ισορροπία. Για να πετύχεις κάτι πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για αυτό. Πρέπει να βρεις την ισορροπία, είσαι υπεύθυνος για την εμφάνισή σου και πρέπει να σιγουρέψεις ότι θα είσαι κοντά στο 100%, δεν είναι εύκολο γιατί είμαστε άνθρωποι, όχι μηχανές. Αλλά όπως είπα, νομίζω είναι ακόμη εφικτό να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ