Ομόνοια: Μετά από οκτώ μήνες, και πάει... για τους 21!

Δημοσιεύθηκε 8.1.2023
Ομόνοια: Μετά από οκτώ μήνες, και πάει... για τους 21!

Τρίτη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε η Ομόνοια στον αγώνα με την Δόξα (2-0). Είχαν προηγηθεί οι νίκες κόντρα στον Απόλλωνα (2-0) και την Ένωση (0-3).

Όταν μιλάμε για τους πράσινους κανονικά θα ήταν κάτι το φυσιολογικό, όχι όμως για την πορεία που ακολουθούσαν το τελευταίο διάστημα.

Είναι εξάλλου η πρώτη φορά στη φετινή χρονιά που πανηγυρίζει τρία συνεχόμενα τρίποντα και η πρώτη εδώ και επτά μήνες. Η προηγούμενη φορά ήταν στα πλέι οφ του β’ γκρουπ την περσινή χρονιά, όταν στις αρχές Μαΐου είχε κερδίσει διαδοχικά Δόξα (0-2), ΑΕΛ (3-2) και ΠΑΕΕΚ (2-5).

Για να βρούμε παρόμοιο σερί σε κανονική διάρκεια γυρίζουμε τον χρόνο άλλους πέντε μήνες πίσω και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2021. Τότε είχε επικρατήσει στη σειρά του Εθνικού (07/11, 0-2, 9η αγων.), του Άρη (21/11, 3-0, 10η αγων.) και της ΑΕΛ (05/12, 0-1, 11η αγων.). Κοινός παρονομαστής με το τρέχον σερί ότι δεν παραβιάστηκε η εστία της.

Στον αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΛ (16/01) οι πράσινοι θα κυνηγήσουν την τέταρτη σερί νίκη, κάτι που τελευταία φορά είχαν πετύχει στο φινάλε της σεζόν 2020-21 όταν πριν από την τελευταία αγωνιστική, που είχαν φέρει ισοπαλία με τον Απόλλωνα (1-1), κέρδισαν - εντός Απριλίου (δηλαδή 21 μήνες πριν) - διαδοχικά Ολυμπιακό (2-0), Ανόρθωση (0-2), ΑΕΛ (2-1) και ΑΕΚ (0-1).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ