Άρης: «Εξάποντο» πριν τα ντέρμπι

Δημοσιεύθηκε 28.12.2022
Άρης: «Εξάποντο» πριν τα ντέρμπι

Οι τρεις ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια του στο 2022 στέρησαν από τον Άρη τη δυνατότητα να κλείσει τον χρόνο στην κορυφή ή έστω κοντά σε αυτήν και οι πράσινοι της Λεμεσού θέλουν να το πάρουν… αλλιώς στα πρώτα παιχνίδια του 2023.

Ούτε που θέλουν να σκέφτονται πως θα καταγράψουν νέες απώλειες στα παιχνίδια με Καρμιώτισσα (5/1) και Ακρίτα (9/1), στα οποία θέλουν... εξάποντο, ώστε να πάνε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα μαζεμένα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν.

Συγκεκριμένα, ο Άρης θα παίξει ακολούθως με ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ (κύπελλο) και Απόλλωνα, παιχνίδια στα οποία θέλει να πάει ανεβασμένος, ώστε να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και να βελτιώσει την προοπτική του στους δύο θεσμούς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ