Μαχητές: «Φταίτε όλοι - Ο μόνος που πληρώνει τους εγωισμούς κάποιων είναι ο αγνός Ανορθωσιάτης»

Δημοσιεύθηκε 28.12.2022
Μαχητές: «Φταίτε όλοι - Ο μόνος που πληρώνει τους εγωισμούς κάποιων είναι ο αγνός Ανορθωσιάτης»

Μακροσκελής ανακοίνωση από τους οργανωμένους φίλους της Ανόρθωσης «MAXHTEC CLUB - EST.1994».

Αναφέρονται στα τελευταία νέα από το στρατόπεδο της «Κυρίας», όπως την διαμάχη Χαμπουλλά-Πουλλαΐδη. Με ένα χρονικό από παλιές τους ανακοινώσεις θυμίζουν ότι είχαν προειδοποιήσει και στο παρελθόν, ενώ επιρρίπτουν ευθύνες σε όλους.

Αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 28/12/2022 - ΕΙΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ.

Στις 30/05/2022, είχαμε εκδώσει μια ανακοίνωση στην οποία αναφερόμασταν εκτενώς στα όσα διαδραματίζονταν και στα όσα βλέπαμε να συμβαίνουν στην φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, όπου μετά λύπης μας, έχουμε πλήρως επιβεβαιωθεί, παραθέτουμε ενδεικτικά μερικά αποσπάσματα:

- «Ο κος. Πουλλαΐδης απέφυγε να μας απαντήσει για συνάντηση λέγοντάς μας μάλιστα ότι οι σχέσεις του με τον κο. Χαμπουλλά είναι άριστες και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας στην παρουσία μελών του ΔΣ και ότι όλοι προχωράνε ενωμένοι για το καλό της ομάδας».

- «Σας θεωρούμε ανίκανο να διαχειριστείτε το ποδοσφαιρικό καράβι της Ανόρθωσης».

- «Ως ο μεγαλύτερος πυρήνας οργανωμένων της Ανόρθωσης σας καλούμε να αναλογιστείτε τις ευθύνες σας, να προετοιμάσετε την επόμενη μέρα για την ομαλή σας αποχώρηση από τις υποχρεώσεις σας ως μεγαλομέτοχος και αφήστε επιτέλους ελεύθερη την Ανόρθωση».

Επειδή όμως εμείς δεν μάθαμε να κρυβόμαστε πίσω από ανακοινώσεις, εμφανιστήκαμε στην Γενική Συνέλευση της εταιρείας, σας είδαμε όλους στα μάτια και μεταξύ άλλων σας είπαμε τα εξής:

- Αναγνωρίζουμε ότι η οικογένεια Πουλλαΐδη πρόσφερε τα μέγιστα στο οικονομικό αλλά η Ανόρθωση δεν έχει σταθερότητα. Κατά μέσο όρο τερματίζουμε στην 5η θέση.

Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στον κ. Πουλλαΐδη. Η Ανόρθωση χρειάζεται κάποιον να ηγηθεί. Η Ανόρθωση χωρίστηκε σε τρία μέρη, του Πουλλαΐδη, του Χαμπουλλά και του Τιμούρ.

Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης θα είναι σεβαστή ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ».

Στη συνέχεια στις 15/06/2022 και αφού ορισμένοι έλεγαν δεξιά και αριστερά ότι «είμαστε βαλτοί του Χαμπουλλά», ότι μας «κουρτίζει ο Χαμπουλλάς», ακόμη και μέχρι το ότι «μας γράφει τις ανακοινώσεις μας» είχε διαδοθεί, επανήλθαμε, όταν ήδη γνωρίζαμε πως ο μόνος υποψήφιος για την προεδρία του Σωματείου ήταν ο κύριος Χαμπουλλάς και σας υπενθυμίζουμε τι είχαμε αναφέρει τότε:

- «Αναμένουμε ότι τα επόμενα δύο χρόνια το Συμβούλιο του Συλλόγου θα ασχοληθεί επιτέλους με τα τμήματα του Συλλόγου ως ένα ενιαίο σύνολο».

- «Στόχος θα πρέπει να είναι η ενίσχυση των ήδη υφιστάμενων τμημάτων αλλά και η δημιουργία περαιτέρω τμημάτων σε κάθε άθλημα»

- «Περαιτέρω όσο αφορά τις σχέσεις Συλλόγου – Εταιρείας έχουμε ξεκάθαρη θέση και άποψη.

Κύριε Ευγένιε, δεν είναι μυστικό πλέον, ότι η σχέση σας με τον κ. Πουλλαΐδη την περσινή χρονιά είχε εκτροχιαστεί με αποτέλεσμα να διαταραχθεί η ηρεμία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και να ξεκινήσει ένας εσωτερικός εμφύλιος στις τάξεις των Ανορθωσιατών. Ελπίζουμε ότι αυτά αποτελούν παρελθόν».

- «ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ, ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΡΟΣ ΜΜΕ, ΨΙΘΥΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ»

Εν μέσω όλων αυτών ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά για την ομάδας μας. Παρόλο που δεν εισακουστήκαμε τότε, εμείς στηρίξαμε με κάθε τρόπο την ομάδας μας και ήμασταν εκεί σε κάθε παιχνίδι είτε ήταν Παρασκευή είτε ήταν Δευτέρα.

Δυστυχώς όμως παρόλο που ο κόσμος ήταν παντού παρών, οι διοικητικοί παράγοντες της ομάδας, ήταν ΑΠΩΝ για ακόμη μια χρονιά. Η κόντρα μεταξύ Σωματείου – Εταιρείας συνεχίστηκε και ο μόνος που πληρώνει τους εγωισμούς κάποιων είναι ο αγνός Ανορθωσιάτης.

Την δεδομένη στιγμή εμείς δεν θα ασχοληθούμε με το ποιος φταίει, τι πήγε λάθος, ποιοι ήταν οι λάθος συνεργάτες γιατί πολύ απλά κύριοι, ΦΤΑΙΤΕ ΟΛΟΙ!

Από τον μεγαλομέτοχο, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, τον Γενικό Διευθυντή και τον Εκπρόσωπο Τύπου μέχρι το τελευταίο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου.

Αναλαμβάνουμε και εμείς την δική μας ευθύνη όμως και γνωρίζουμε ότι η διακοπή του τελευταίου αγώνα ήταν κάτι το οποίο θα στοιχήσει στην ομάδα. Δεν ανεχόμαστε όμως να μας χρεώνετε με όλα τα λάθη της φετινής χρονιάς. Δεν ανεχόμαστε να βλέπουμε παίχτες απαθείς στο γήπεδο, να κάνουν «λάθη» επαναλαμβανόμενα και να σφυρίζεται αδιάφορα.

Όταν ως Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας είσαστε απών, όταν η ομάδα λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο, τότε ναι εμείς θα αντιδρούμε και θα αναλαμβάνουμε και την ευθύνη. Κάτι το οποίο μακάρι να πράξετε και εσείς έστω και την ύστατη στιγμή.

Ελπίζουμε η ανακοίνωση αυτή να είναι η τελευταία που ασχολούμαστε με τέτοιου είδους ζητήματα για αυτό δεν θα σας καλέσουμε, αλλά θα απαιτήσουμε:

- Να καλεστούν ΑΜΕΣΑ Γενικές Συνελεύσεις, Σωματείου και Εταιρείας.

- Να θέσουν την παραίτηση τους ενώπιον των Γενικών Συνελεύσεων και τα δύο Διοικητικά Συμβούλια.

- Να λογοδοτήσει ο κύριος Πουλλαΐδης στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου και να δηλώσει ενώπιο της ότι η Ανόρθωσις Αμμοχώστου δεν οφείλει κανένα χρηματικό ποσό στον ίδιο ή και στην οικογένεια του.

- Να δηλώσει ξεκάθαρα τι σκοπεύει να πράξει με τις μετοχές του. Δεν είναι δυνατό να είναι οι μετοχές εκεί «παρκαρισμένες» και η Ανόρθωση να παραπαίει.

- Να λογοδοτήσει ο κύριος Χαμπουλλάς για το έργο του ως Πρόεδρος του Σωματείου την δεδομένη στιγμή που όλα τα τμήματα του Συλλόγου παραπαίουν (με εξαίρεση αυτά τα οποία έχουν αναλάβει προσωπικά άλλα άτομα).

- Να τερματιστεί όλο αυτό που γίνεται με τις δηλώσεις σε Μ.Μ.Ε., δημοσιογραφικές διασκέψεις και ανακοινώσεις. Όσοι έχετε να πείτε κάτι να το πείτε στις Γενικές Συνελεύσεις ενώπιον των μελών του Σωματείου.

Τέλος καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Ανορθωσιάτες να σταθούν ασπίδα στην ιδέα που έχει μεταφερθεί από την κατεχόμενη μας Αμμόχωστο και όπως ΟΛΟΙ μαζί, επώνυμοι και ανώνυμοι, επιφανείς και αφανείς, οργανωμένοι και μη να αναγεννήσουμε τον Φοίνικα ξανά!

Υ.Γ. «Εγώ είμαι ο γκρεμιστής, γιατ’ είμ’ εγώ κι ο χτίστης, ο διαλεχτός της άρνησης κι ο ακριβογιός της πίστης…Κι αν είμαι της νυχτιάς βλαστός, του χαλασμού πατέρας, πάντα κοιτάζω προς το φως το απόμακρο της μέρας»

MAXHTEC CLUB - EST.1994

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ