ΑΠΟΕΛ: Επίθεση στα χνάρια της άμυνας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 27.12.2022
ΑΠΟΕΛ: Επίθεση στα χνάρια της άμυνας

Ο Σέρβος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, το ψάχνει πολύ ώστε οι επιδόσεις της επιθετικής του γραμμής να μοιάσουν πολύ σε εκείνες της αμυντικής!

Όπως είναι γνωστό, η γαλαζοκίτρινη άμυνα με μόλις έξι τέρματα κατά σε 16 αγώνες και με ηγέτη της τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Έτσι θέλει να δει και την επίθεση της ομάδας του ο κ. Μιλόγεβιτς, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Να επιτίθεται με συχνότητα και το κυριότερο να σκοράρει με ευκολία...

Ασταμάτητα για μεταγραφές

Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας προγραμματισμού, δεν σταμάτησαν ούτε μέρα στα Χριστούγεννα! Κάποιοι από τους στόχους που εντοπίστηκαν θα πρέπει σύντομα να δώσουν και απαντήσεις καθώς ο Ιανουάριος είναι πλέον πολύ κοντά. Για ονόματα δεν είναι ανάγκη να γίνεται ιδιαίτερη αναφορά καθώς δεν έχουν και τόση σημασία. Αυτό που είναι ουσιώδες και μετρά, είναι τι ανακοινώσεις θα προκύψουν από το γραφείο Τύπου. Και αυτές είναι που αναμένει με αγωνία ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ.

Ξεκαθαρίζει με τραυματίες

Αυτή τη βδομάδα, με την επανέναρξη των προπονήσεων θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους πολλούς τραυματίες στον Αρχάγγελο, ώστε να ξέρει και ο προπονητής της ομάδας πού βαδίζει ενόψει του πρώτου αγώνα στο 2023, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (3/1). Όπως είναι γνωστό, πλην του Βιγιαφάνες που δεν υπολογίζεται για ένα δίμηνο, προβλήματα τραυματισμών είχαν οι Εφραίμ, Φεράρι, Δώνης, Κοσταντίνοφ και Ντβάλι. Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι τουλάχιστον οι πλείστοι εξ αυτών θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μαρκίνιος, ενώ ο Μπλουμ φαίνεται πως δεν θα αγωνιστεί ξανά με τα γαλαζοκίτρινα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ