Απόλλων: Όλοι για μπροστά

Δημοσιεύθηκε 27.12.2022
Απόλλων: Όλοι για μπροστά

Πέρα για πέρα πιθανό είναι το ενδεχόμενο όσες μεταγραφές γίνουν στον Απόλλωνα, να αφορούν όλες τους τη μεσοεπιθετική γραμμή. Όχι γιατί στον ανασταλτικό τομέα οι κυανόλευκοι είναι... τέλειοι, αλλά λόγω του ότι επιθετικά, η ομάδα δεν βλέπεται.

Με εξαίρεση λοιπόν τον (μέσο) Ελ Χατζί Μπα, ο οποίος συγκεντρώνει καλές πιθανότητες να επανεγγραφεί και να γίνει μία από τις τέσσερις προσθήκες που δικαιούνται οι πρωταθλητές, εκτιμάται πως οι υπόλοιπες θα αφορούν την επίθεση.

Πιθανότατα με φορ, εξτρέμ και επιτελικό μέσο, ενώ το ιδανικό σενάριο είναι τουλάχιστον ένας εξ αυτών να μπορεί να δώσει λύσεις σε περισσότερες από μία θέσεις.

Εάν γίνει μεταγραφή σε άλλη γραμμή, θα αφορά μάλλον το δεξί άκρο της άμυνας, απ' όπου αποχώρησε ο Καμπράλ, αν και υπάρχουν οι Μαυρίας και Φιλιώτης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ