O κόσμος δηλώνει παρών, όμως οι παίκτες είναι απών

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 13.12.2022
O κόσμος δηλώνει παρών, όμως οι παίκτες είναι απών

Παλιότερα το «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν απόρθητο φρούριο και οι επιτυχίες έρχονταν γιατί πολύ απλά η Ανόρθωση αξιοποιούσε στο έπακρο την έδρα της. Αυτό όμως που γίνεται φέτος, είναι ανεξήγητο. Σε εφτά παιχνίδια που έδωσε η «Κυρία» στην προσωρινή της έδρα, έχασε βαθμούς στα πέντε από αυτά έχοντας πάρει τους 8 από τους 21 διαθέσιμους βαθμούς. Και με έτσι παρουσία, δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά αν δεν βελτιώσει τις επιδόσεις της.

Για την ώρα, ο κόσμος δηλώνει βροντερό παρών, στηρίζοντας την προσπάθεια, οι παίκτες όμως είναι απών. Δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και για αυτό η ομάδα βρίσκεται πολύ μακριά από την κορυφή ενώ η θέση της στην πρώτη εξάδα, με την πάροδο του χρόνου γίνεται δυσκολότερη.

Συγκεκριμένα η Ανόρθωση σε αυτά τα εφτά παιχνίδια νίκησε τη Δόξα και τη Νέα Σαλαμίνα, έφερε ισοπαλία με Ακρίτα, Ολυμπιακό και γνώρισε την ήττα από ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα και Άρη. Η τελευταία γκέλα με τους μαυροπράσινους έφερε και αποδοκιμασίες και πλέον το κλίμα στο κυανόλευκο στρατόπεδο θα αλλάξει με διπλό επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Σε μία αναμέτρηση όπου θα πάει με προβλήματα αφού λόγω τιμωρίας δεν υπολογίζονται οι Αμρ Ουάρντα και Μάριος Αντωνιάδης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ