Ιβάν-Κόντης-Πούρσα

Δημοσιεύθηκε 7.12.2022
Ιβάν-Κόντης-Πούρσα

Μεγαλούργησαν με τον ΑΠΟΕΛ και συναντήθηκαν την Τρίτη (7/12) από διαφορετικά πόστα και άλλες ομάδες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο Χρήστος Κόντης... αναμετρήθηκαν με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στο φιλικό της Νέας Σαλαμίνας με τον Παναθηναϊκό και δεν θα μπορούσαν να μην βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία μετά το τέλος του.

Οι τρεις τους σίγουρα θα θυμήθηκαν την κοινή τους παρουσία στους γαλαζοκίτρινους (2008-11). Θυμίζουμε πως ο Κόντης αποσύρθηκε το 2011 και δεν υπήρξε μέλος της ιστορικής πορείας μέχρι τα προημιτελικά του Champions League (2011/12).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ