Δεν είχαν αποτέλεσμα οι πιέσεις του Κίρζη

Δημοσιεύθηκε 23.11.2022
Δεν είχαν αποτέλεσμα οι πιέσεις του Κίρζη

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, όπως πληροφορείται το «Γήπεδο», πίεσε με διάφορους τρόπους τις τελευταίες μέρες για να διεξαχθεί το ντέρμπι με την ΑΕΛ στις 4 Δεκεμβρίου στο νέο γήπεδο στο Κολόσσι. Ωστόσο, οι προσπάθειές του έπεσαν στο κενό, με δεδομένο ότι η πρώτη φάση του οδικού δικτύου θα ολοκληρωθεί στις 7 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του ΚΟΑ, Αντρέα Μιχαηλίδη, πιθανότατα το πρώτο επίσημο ματς να διεξαχθεί μετά το πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά των γαλάζιων, μοναδική απουσία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Αρένα» (26/11, 19:00) θα είναι ο τιμωρημένος Ρέθιο. Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης είναι δεδομένο ότι θα επαναφέρει στο αρχικό πλάνο τους Ρομπέρζ και Κολ. Αν διατηρήσει τον Ζράντι σε ρόλο επιτελικού χαφ, τότε την άλλη θέση στον άξονα διεκδικούν οι Χάμπος και Σπόλιαριτς. Για το κέντρο της άμυνας, πιθανότερος παρτενέρ του «Ρόμπι» θεωρείται ο Βουκάσιν. Για το αριστερό άκρο της άμυνας φαβορί είναι ο Χαμάς, έναντι του Αλεσαμί. Δεξιά υπάρχουν τρεις επιλογές, αυτές των Μαυρία, Καμπράλ και Φιλιώτη, με επικρατέστερο τον Ελλαδίτη. Για την κορυφή της επίθεσης, θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν ξεκινήσει ο Γιάννης Πίττας. Στα «φτερά» τη μια θέση θα πάρει ο Βα, ενώ για την άλλη επικρατέστερος είναι ο Ογκεντά.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ