Επιστρέφει «σπίτι» το 2023 ο Ρικάρντο

Δημοσιεύθηκε 18.11.2022
Επιστρέφει «σπίτι» το 2023 ο Ρικάρντο
Ο Ντάνιελ Ρικάρντο θα είναι όπως όλα δείχνουν τρίτος οδηγός της Red Bull Racing στην F1 το 2023, κάνοντας την επιστροφή στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Έπειτα από δύο πολύ μέτριες σεζόν με την ομάδα της McLaren, o Ντάνιελ Ρικάνρτο βλέπει την πρόωρη έξοδό του από τη Formula 1 στο τέλος της χρονιάς. Ο Αυστραλός οδηγός έχασε τη θέση του από τον Οσκαρ Πιάστρι στην ομάδα του Ουόκινγκ και έμεινε δίχως cockpit για το 2023.

O 33χρονος εξέτασε πολλές διαφορετικές επιλογές σχετικά με την επόμενη σεζόν, με μία εξ’ αυτών να είναι η Haas - σενάριο που όπως είχε δηλώσει, δεν τον ενθουσίαζε. Όμως όπως όλα δείχνουν, επέλεξε το μέρος το οποίο ξεκίνησαν όλα για εκείνον.

Στο πλαίσιο του Grand Prix Άμπου Ντάμπι, ο σύμβουλος της Red Bull σε θέματα F1/motorsport, Χέλμουτ Μάρκο, αποκάλυψε στο Sky Sport πως ο Ρικάρντο θα είναι ο τρίτος οδηγός της Red Bull Racing το 2023.

«Ο Ρικάρντο θα είναι ο τρίτος οδηγός μας το 2023. Έχουμε τόσους χορηγούς, έχουμε αρκετά σόου επίδειξης να κάνουμε, είναι ένας από τους διασημότερους οδηγούς και ο καλύτερος για τη δουλειά αυτή», είπε ο Αυστριακός.

Η ανακοίνωση από πλευράς Red Bull Racing δεν έχει πραγματοποιηθεί, μιας και δεν έχει υπογραφεί το συμβόλαιο με τον Ρικάρντο. Εκτός από τις επιδείξεις, ο Αυστραλός αναμένεται να έχει και ρόλο οδηγού στον προσομοιωτή της ομάδας στο εργοστάσιο στο Μίλτον Κινς.

Επιπλέον, ο Μάρκο αποκάλυψε πως ο Λίαμ Λόσον θα είναι ο αναπληρωματικός οδηγός στις Red Bull Racing και Scuderia AlphaTauri το 2023. Ο Νεοζηλανδός που συμμετείχε στο FP1 του GP Άμπου Ντάμπι, παραλληλα θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μονοθεσίων Super Formula της Ιαπωνίας.

Αναμένουμε λοιπόν την επισημοποίηση των παραπάνω.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ