Τα έχωσε στον Λονγκόρια ο Μπακαμπού: «Δεν ήθελα να φύγω από τη Μαρσέιγ, με έβαζαν να παίζω… μπακ»!

Δημοσιεύθηκε 16.11.2022
Τα έχωσε στον Λονγκόρια ο Μπακαμπού: «Δεν ήθελα να φύγω από τη Μαρσέιγ, με έβαζαν να παίζω… μπακ»!
Ο Σεντρίκ Μπακαμπού μίλησε στον steamer Ζακ Νανί για τη θητεία του στη Μαρσέιγ, εξαπολύοντας επίθεση στον πρόεδρό της, Πάμπλο Λονγκόρια!

Φουλ… επίθεση από τον Σεντρίκ Μπακαμπού στον Πάμπλο Λονγκόρια!

Ο στράικερ του Ολυμπιακού μίλησε στον steamer Ζακ Νανί για τη θητεία του στη Μαρσέιγ, εξαπολύοντας επίθεση στον πρόεδρό της, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι δέχθηκε αφόρητη πίεση, προκειμένου να δεχθεί, τελικά, να αποχωρήσει. Θυμίζουμε, ο Μπακαμπού αποκτήθηκε από τη Μαρσέιγ τον περασμένο Ιανουάριο από την κινεζική Beijing Guoan, υπογράφοντας συμβόλαιο για 2,5 χρόνια, αλλά τον Σεπτέμβριο έφυγε από το γαλλικό λιμάνι για εκείνο του Πειραιά.

Στη συνέντευξή του, λέει ο 31χρονος επιθετικός: «Ήθελαν χρήματα. Ωστόσο, όταν ήρθε ο Πάμπλο (σ.σ. Λονγκόρια) να με πάρει, μου μίλησε για δυόμισι χρόνια, δεν είναι για εμένα να φεύγω μετά από έξι μήνες. Λέω, λοιπόν: ''Όχι, δεν θέλω να φύγω, θέλω να μείνω''. Επιπλέον, υπάρχει το πρότζεκτ του Champions League. Σκόραρα σημαντικά γκολ την περασμένη σεζόν. Επιθυμία μου ήταν να είμαι στο πρότζεκτ, να συνεχίσω.

Και μετά άρχισαν να πέφτουν οι προσφορές… Μιλούσε για 6-7 εκατ. ευρώ. Ο Πάμπλο θα είπε από μέσα του: ''Δεν θέλει να φύγει, θα τον πιέσουμε. Οπότε δεν με έβαζαν να παίζω πια, με έβαζαν αριστερά. Να σου πω την αλήθεια, στην προπόνηση έπαιζα αριστερό μπακ, δεξί μπακ, παρόλο που είμαι επιθετικός».

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ