Με προβλήματα αλλά χρειάζεται αποδείξεις…

Δημοσιεύθηκε 13.11.2022
Με προβλήματα αλλά χρειάζεται αποδείξεις…

Να δείξει ότι δεν την πήρε κάτω η ήττα από την Πάφο, η οποία ήταν η πρώτη επί εποχής Τσεντομίρ Γιανέφσκι, καλείται η ΑΕΛ στη σημερινή (17:00) αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ. Oύτως ή αλλιώς η έξοδος στην «ΑΕΚ Αρένα» είναι δύσκολη για τους γαλαζοκιτρίνους, όμως είναι ευκαιρία να αποδείξουν ότι διαθέτουν το σύνολο για να διεκδικήσουν μία θέση στα ψηλά.

Ζητούμενο για το συγκρότημα της Λεμεσού να μην επαναλάβει τα λάθη που έγιναν στον αγώνα με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και τα οποία… βοήθησαν τη δυναμική της Πάφου για να ρίξει τριάρα (1-3) μέσα στο Τσίρειο.

Αν αναλογιστούμε ότι σε αυτό το παιχνίδι δέχθηκε τρία τέρματα ενώ στους υπόλοιπους εννέα αγώνες είχε παραβιαστεί συνολικά εφτά φορές η εστία της, αντιλαμβάνεται κανείς ότι κάτι δεν πήγε καλά στην αμυντική λειτουργία.

Όπως και να έχει στους γαλαζοκιτρίνους το αφήνουν πίσω τους και ευελπιστούν απόψε το βράδυ να φύγουν με το διπλό από τη Λάρνακα.

Στα αγωνιστικά, εκτός πλάνων του Τσεντομίρ Γιανέφσκι είναι οι Τζιαλμά, Μιραλλάς, Τσέποβιτς, Μιλιντσεάνου, Ντοναλτόνι και Συλβέστρου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ