Σπιλέφσκι: «Στις 25 του μήνα φωτιά στη Λεμεσό»

Δημοσιεύθηκε 11.11.2022
Σπιλέφσκι: «Στις 25 του μήνα φωτιά στη Λεμεσό»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφκσι, μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 3-1 επί της Νέας Σαλαμίνας.

Αναλυτικά όσα είπε...

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη, ήταν σημαντικοί τρεις βαθμοί, η Πάφος νίκησε, ήταν στο +7, χρειαζόμασταν τη νίκη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, η Νέα Σαλαμίνα έδειξε πως είναι καλή ομάδα. Κάναμε καλή εμφάνιση. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό για εμάς, σκοράραμε δύο γκολ, τελειώσαμε τις επιθέσεις μας. Στο δεύτερο ημίχρονο το κάναμε μόνοι μας λίγο δύσκολο και πιο εύκολο για τον αντίπαλο. Είχαμε πολλά παιδιά έξω και σημαντικά, παίκτες-κλειδιά. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, όλοι έδειξαν πως παλεύουν. Όλοι στην ομάδα είναι απαραίτητοι. Συνεχίζουμε. Τώρα διακοπή, θα πάρουμε ανάσες και στις 25 του μήνα (σ.σ. παίζουν με Πάφο) φωτιά στη Λεμεσό («Limassol on fire», είπε), πάμε για μια μεγάλη εμφάνιση. Καλή συνέχεια στη Νέα Σαλαμίνα».

Πώς θα δουλέψει στη διακοπή ενόψει του ντέρμπι κορυφής με την Πάφο: «Θα απολαύσουμε αυτές τις δέκα μέρες και να μην κάνουμε τίποτα. Όχι... θα έχουμε τρία ρεπό και μετά θα προπονούμαστε δύο φορές τη μέρα, θα έχουμε και φιλικό, θέλουμε να παίξουμε με ομάδα του εξωτερικού. Κάποια παιδιά θα λείπουν στις εθνικές, κάποια θα έχουν μεγάλες πτήσεις. Έχουμε και κάποιους τραυματίες, ελπίζω να επιστρέψουν σύντομα».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ