Νίκησε την Καμπούρ και... συγκατοικεί στην κορυφή με την Αϊντχόφεν η Φέγενορντ

Δημοσιεύθηκε 10.11.2022
Νίκησε την Καμπούρ και... συγκατοικεί στην κορυφή με την Αϊντχόφεν η Φέγενορντ
Η Φέγενορντ δεν δυσκολεύτηκε και επικράτησε με σκορ 1-0 της Καμπούρ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική της Eredivisie και επανήλθε στην κορυφή με... συγκάτοικο την Αϊντχόφεν.

Σε ένα κατάμεστο «Ντε Κάιπ» η Φέγενορντ επικράτησε της Καμπούρ με σκορ 1-0 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική της Eredivisie και επέστρεψε στην κορυφή έχοντας συγκάτοικο την Αϊντχόφεν. Ο Χάρτμαν στο 4' το γκολ των γηπεδούχων, παραμένει προτελευταία με 8 πόντους η προβληματική Καμπούρ.

Στο πρώτο μέρος η Φέγενορντ μπήκε αρκετά δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 4' με τον Χάρτμαν να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ζοέλ Βιρτζίνια κάνοντας το 1-0. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και στη συνέχεια με τον Χάνκο να σημαδεύει με κεφαλιά το δοκάρι φτάνοντας μια ανάδα από το 2-0.

Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Ιγκόρ Παϊσάο, πήρε την κεφαλιά μετά από υπέροχη σέντρα του Κιοτσκιού, με τον Βιρτζίνια να πραγματοποιεί μια συγκλονιστική επέμβαση κρατώντας το 1-0. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπέργκσμα, έφτασε πολύ κοντά στο 1-1 για την Καμπούρ καθώς η δική του κεφαλιά τράνταξε το δοκάρι του Μπίζλοου με το 1-0 να παραμένει ως τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε και η Φέγενορντ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η πρώτη καλή στιγμή για τη Φέγενορντ ήρθε στο 65' με τον Βάλεμαρκ να σουτάρει και τον Χόντερμεκερς να βάζει «στοπ» με σωτήριο τάκλιν. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Χιμένες βρήκε χώρο, έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 87' η ομάδα του Ρότερνταμ έφτασε πολύ στο να καθαρίσει το ματς όμως το σουτ του Χιμένες έφυγε σύριζα άουτ από το δοκάρι του Βιρτζίνια με το 1-0 να παραμένει ως το τέλος.

Στην κορυφή η Φέγενορντ με 30 βαθμούς, όσους και η Αϊντχόφεν, μετά από 13 ματς, 17η θέση για την προβληματική Καμπούρ που μετρά ήδη 9 ήττες στο πρωτάθλημα.

Η επόμενη 14η αγωνιστική:

Παρασκευή 11/11

Σπάρτα Ρότερνταμ-Τβέντε (21:00)

Σάββατο 12/11

Φόλενταμ-Ουτρέχτη (17:30)

Έμμεν-Άγιαξ (19:45)

Αϊντχόφεν-Άλκμααρ (22:00)

Kυριακή 13/11

Ναϊμέγκεν-Βάαλβαϊκ (13:15)

Χρόνινγκεν-Φορτούνα Σιτάρντ (15:30)

Χέρενφεϊν-Καμπούρ (15:30)

Φέγενοορντ-Εξέλσιορ (17:45)

Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Φίτεσε (21:00)

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ