Παρελθόν ο Καράνκα από τον πάγκο της Γρανάδα

Δημοσιεύθηκε 8.11.2022
Παρελθόν ο Καράνκα από τον πάγκο της Γρανάδα

Την απομάκρυνση του Αϊτόρ Καράνκα από την τεχνική της ηγεσία ανακοίνωσε η Γρανάδα. Ο 49χρονος Ισπανός τεχνικός, δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε τον περασμένο Απρίλιο και πλέον αποτελεί παρελθόν μετά από επτά μήνες παρουσίας στον πάγκο της ομάδας.

Η Γρανάδα, βρίσκεται στην 8η θέση της Segunda Division μετρώντας τρείς διαδοχικές αναμετρήσεις χωρίς νίκη, με την ήττα από την Οβιέδο την περασμένη αγωνιστική να αποτελεί το «κύκνειο άσμα» για τον Ισπανό.

Ο Καράνκα, που κατά το παρελθόν διετέλεσε και βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης, προλήφθηκε από την Γρανάδα τον περασμένο Απρίλη χωρίς ωστόσο να βοηθήσει στην αποφυγή του υποβιβασμού από τη La Liga στη δεύτερη κατηγορία.

Πηγή: sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ