Τέταρτη σερί νίκη για Παρί με κορυφαίο Νεϊμάρ και λυτρωτή Ντανίλο

Δημοσιεύθηκε 6.11.2022
Τέταρτη σερί νίκη για Παρί με κορυφαίο Νεϊμάρ και λυτρωτή Ντανίλο

Με λυτρωτή τον Ντανίλο, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 2-1 στην έδρα της Λοριάν και διατηρήθηκε στο +5 από την δεύτερη Λανς.

Οι Παριζιάνοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό, με τον Εκιτίκε να εκμεταλλεύεται το λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, να πασάρει στο Νεϊμάρ κι εκείνος με εύκολα να κάνει το 1-0.

Στο 31', ο Εκιτίκε εξαπέλυσε έναν κεραυνό από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να καταλήγει στο δοκάρι. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 51ο λεπτό, η Λοριάν αιφνιδίασε τους πρωταθλητές, με τον Λε Φέε να δίνει καταπληκτική πάσα στον Μοφί και ο Νιγηριανός με όμορφο σουτ να ισοφαρίζει. Στο 79' η ομάδα της Βρετάνης ζήτησε πέναλτι, ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε διαφορετική άποψη.

Σα να μην έφτανε αυτό, δύο λεπτά αργότερα, ο Ντανίλο μετά από ασίστ του Νεϊμάρ, με καρφωτή κεφαλιά λύτρωσε τους Παριζιάνους, κάνοντας το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Ο Λιονέλ Μέσι δεν ήταν στη διάθεση του Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και προφυλάχθηκε.

Με αυτή τη νίκη, η Παρί βρίσκεται στην κορυφή με 38 βαθμούς, στο +5 από τη δεύτερη Λανς και στο +11 από τη σημερινή της αντίπαλο, η οποία υποχώρησε στην τέταρτη θέση.

Αναλυτικά η 14η αγωνιστική:

Παρασκευή 4/11

Τρουά-Οσέρ 1-1

(28' Λόπες - 56' Περέν)

Σάββατο 5/11

Αζαξιό-Στρασμπούρ

(33'/40' Μπελαιλί, 34' Ελ Ιντρισί, 45+3' Νουρί - 6' Μπελεγκάρντ, 17' Γκαμεϊρό)

Ανζέ-Λανς 1-2

(87' Μπλάζιτς - 21' Σαΐντ, 52' Μεντίνα)

Κυριακή 6/11

Λοριάν-Παρί 1-2

(51' Μοφί - 9' Νεϋμαρ, 81' Ντανίλο)

Κλερμόν-Μονπελιέ (16:00)

Νις-Μπρεστ (16:00)

Ρεμς-Ναντ (16:00)

Toυλούζ-Μονακό (16:00)

Λιλ-Ρεν (18:05)

Μαρσέιγ-Λιόν (21:45)

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ