Πήρε το ντέρμπι η Γαλατάσαραϊ με τον ηγέτη Ικάρντι!

Δημοσιεύθηκε 5.11.2022
Πήρε το ντέρμπι η Γαλατάσαραϊ με τον ηγέτη Ικάρντι!
H Γαλατάσαραϊ επικράτησε 2-1 της Μπεσίκτας με δύο γκολ του Μάουρο Ικάρντι στο ντέρμπι και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος!

Η Γαλατάσαραϊ χαμογέλασε στο ντέρμπι της Τουρκίας, επικρατώντας 2-1 της Μπεσίκτας για τη 13η αγωνιστική της τουρκικής λίγκας.

Η Γαλατά ξεκίνησε εξαιρετικά, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 18', τελικά, ο Μάουρο Ικάρντι βρήκε δίχτυα με απευθείας σουτ μέσα από την περιοχή και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Δέκα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με ένα δυνατό σουτ του Τοσούν και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ικάρντι σκόραρε ξανά στο 59' και διπλασίασε τα τέρματα της Γαλατά με κοντινή καρφωτή κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ και στέλνοντας τους γηπεδούχους στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Την επόμενη αγωνιστική, η Γαλατάσαραϊ θα φιλοξενηθεί από την Μπασάκσεχιρ, ενώ η Μπεσίκτας θα υποδεχθεί την Αντάλιασπορ σε μια φαινομενικά πιο εύκολη δοκιμασία.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ