Η στατιστική κατηγορία που δείχνει την Ομόνοια 4η από τους 32 του Europa League

Δημοσιεύθηκε 4.11.2022
Η στατιστική κατηγορία που δείχνει την Ομόνοια 4η από τους 32 του Europa League

Βαθμολογικά δεν τα πήγε καθόλου καλά η Ομόνοια στον πέμπτο όμιλο του Europa League, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση και αποκλείστηκε χωρίς να πάρει ούτε έναν βαθμό.

Υπάρχει όμως μία κατηγορία στην οποία οι πράσινοι έρχονται τέταρτοι από τις 32 ομάδες της διοργάνωσης.

Αυτή είναι στις περισσότερες επεμβάσεις. Οι δύο τερματοφύλακες της ομάδας της Λευκωσίας, Φαμπιάνο και Ουζόχο, έκαναν συνολικά 24 αποκρούσεις.

O πρώτος είχε τρεις συμμετοχές ως βασικός (σ.σ. στη μία έγινε αλλαγή στο ημίχρονο) έσωσε 9 φορές την εστία του, ενώ ο δεύτερος σε πέντε συμμετοχές (σ.σ. η μία ως αλλαγή) έκανε 15.

Η επίδοση αυτή είναι η τέταρτη στην σχετική κατηγορία και καταγράφηκε επίσης από τη Φερεντσβάρος. Στη τρίτη θέση είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς με 25 και δεύτερη η φιλανδική Ελσίνκι με 28. Οι περισσότερες αποκρούσεις καταγράφηκαν σε αγώνα της Μάλμε, που είχε 33. Η σουηδική ομάδα είναι η μόνη μαζί με την Ομόνοια που δεν πήρε κανένα βαθμό στους ομίλους του Europa League.

4367845531830943 Untitled

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ