Καμία δήλωση από πλευράς Ομόνοιας πριν τη πτήση

Δημοσιεύθηκε 2.11.2022
Καμία δήλωση από πλευράς Ομόνοιας πριν τη πτήση

Καμία δήλωση από το αεροδρόμιο από πλευράς Ομόνοιας πριν την αναχώρηση της ομάδας για τον αγώνα με την Σέριφ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο Ανδρέας Δημητρίου, ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων ενημέρωσε τους δημοσιογράφους που ακολουθούν την αποστολή ότι δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση.

Λογικά πρόκειται για απόφαση της διοίκησης που δεν ήθελε να προβεί σε δηλώσεις για τα θέματα των τελευταίων ημερών.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ