Ομόνοια - Ανόρθωση: Θάνατός σου... η ζωή μου

Δημοσιεύθηκε 31.10.2022
Ομόνοια - Ανόρθωση: Θάνατός σου...  η ζωή μου

Ομόνοια και Ανόρθωση αναμετριούνται σήμερα στο ΓΣΠ (19:00) για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος και αφού έχουν μείνει από νωρίς αρκετά πίσω έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Σε πιο δυσχερή θέση βέβαια η Ομόνοια, η οποία αν χάσει σήμερα θα δει την Ανόρθωση να ανεβαίνει στους 14 βαθμούς. Έτσι οι πράσινοι θα παραμείνουν στην 11η θέση, με 10 ομάδες μπροστά τους ενώ η εξάδα θα βρίσκεται 5 βαθμούς μακριά.

Με μια νίκη το «τριφύλλι» θα πάρει ανάσα και θα υποσκελίσει την Ανόρθωση φτάνοντας τους 12 βαθμούς με την εξάδα να παραμένει κοντά.

Από πλευράς Ανόρθωσης, οι 11 βαθμοί μέχρι τώρα είναι απογοητευτικοί αλλά με τον Μουνιόθ στον πάγκο η ομάδα της Αμμοχώστου δείχνει φρέσκια. Μπορεί με την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι φέτος να δείξει ότι επέστρεψε στην διεκδίκηση και να απομακρύνει περισσότερο έναν από τους συνδιεκδικητές των πρώτων θέσεων.

Έτσι το σημερινό ντέρμπι κρίνεται καίριο και για τις δύο ομάδες που θέλουν να δείξουν ότι η χρονιά τους μπορεί να... «γυρίσει».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ