Το πρώτο του Τσιμπόλα ο οποίος μπήκε στη λίστα του «ενός»

Δημοσιεύθηκε 28.10.2022
Το πρώτο του Τσιμπόλα ο οποίος μπήκε στη λίστα του «ενός»

Πρώτο γκολ για τον Άαρον Τσιμπόλα, με την φανέλα της ΑΕΛ που προηγείται με 0-1 του Ακρίτα στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ο Κονγκολέζος σκόραρε στο 31ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Πρώτο γκολ σε 9 συμμετοχές για τον μέσο των «λεόντων» που μπήκε στην λίστα με τους φετινούς σκόρερ της ΑΕΛ οι οποίοι έχουν όλοι από... ένα γκολ.

Συγκεκριμένα μέχρι τώρα στη σεζόν έχουν σκοράρει από ένα γκολ οι Μπεραχίνο, Σις, Χάσα, Παπαφώτης, Ντζάλμα, Σάντος και τώρα ο Τσιμπόλα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ