Πρεμιέρα Total Green με Παπασταύρου ανακοίνωσε η Ομόνοια

Δημοσιεύθηκε 28.10.2022
Πρεμιέρα Total Green με Παπασταύρου ανακοίνωσε η Ομόνοια

Στον κόσμο της Ομόνοιας θα μιλήσει ο Σταύρος Παπασταύρου την Δευτέρα σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομάδας.

Την ερχόμενη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της 3ης σεζόν της εκπομπής με πρώτο καλεσμένο τον Πρόεδρο που θα μιλήσει για πολλά.

Σημειώνεται επίσης ότι το Total Green θα γυρίζεται και θα μεταδίδεται από το δικό του «σπίτι», καθώς η ομάδα μας ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το δικό της στούντιο, μέσα στο οποίο θα δημιουργεί δικές της παραγωγές.

Αναλυτικά:

Αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα η 3η σεζόν της εκπομπής, TOTAL GREEN!

Καλεσμένος στο 1ο Επεισόδιο ο Πρόεδρος, Σταύρος Παπασταύρου, για μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη!

Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:00, μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με την Ανόρθωση!

Σημείο αναφοράς είναι το γεγονός πως το TOTAL GREEN θα γυρίζεται και θα μεταδίδεται από το δικό του σπίτι, καθώς η ομάδα μας ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το δικό της στούντιο, μέσα στο οποίο θα δημιουργεί δικές της παραγωγές!

Ραντεβού λοιπόν τη Δευτέρα!

Όπως πάντα ζωντανά μέσα από τις σελίδες μας σε Facebook και YouTube, όπως και από τις πλατφόρμες των PrimeTel, Cytavision και Cablenet!

Δευτέρα 22:00

Facebook Page: OMONOIA FC

YouTube (OFC TV): https://bit.ly/2Mnq9Lp

PrimeTel 1 (* σε PrimeTel, Cablenet, Cytavision)

LIKE τη σελίδα μας στο Facebook: OMONOIA FC

SUBSCRIBE στο OFC TV στο YouTube: https://bit.ly/2Mnq9Lp

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ