Νέος προπονητής στη Μπόχουμ o Ράις

Δημοσιεύθηκε 27.10.2022
Νέος προπονητής στη Μπόχουμ o Ράις
Την πρόσληψη του Τόμας Ράις στον πάγκο της ανακοίνωσε σήμερα (27/10) η Σάλκε, που πλήρωσε ρήτρα 300.000 ευρώ στη Μπόχουμ για να τον κάνει δικό της.

Τον αντικαταστάτη του Φρανκ Κράμερ στο πρόσωπο του Τόμας Ράις βρήκε τελικά η Σάλκε, που μετά από μακροχρόνιες επαφές μαζί του, τον ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα (27/10).

Μάλιστα, για να καθίσει ο Γερμανός τεχνικός στον πάγκο των «βασιλικών μπλε», χρειάστηκε αυτοί να δαπανήσουν το ποσό των 300.000 ευρώ στη Μπόχουμ!

Καθώς ναι μεν ο Ράις είχε απολυθεί από την ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ, ωστόσο συνέχιζε να πληρώνεται από αυτήν -κάτι σύνηθες στη Γερμανία- με αποτέλεσμα να μη συναινεί στη «μεταγραφή» του στη Σάλκε…

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μια και μοναδική νίκη της ομάδα ου Γκελζενκίρχεν στη φετινή Bundesliga έχει έρθει απέναντι στη Μπόχουμ, με τον… 49χρονο προπονητή ακόμα στον πάγκο της δεύτερης.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ