Δύο στα δύο για τρεις ομάδες στη Β1 κατηγορία

Δημοσιεύθηκε 23.10.2022
Δύο στα δύο για τρεις ομάδες στη Β1 κατηγορία

Με νίκες για τις ομάδες των Διγενή Μόρφου, ΠΑΕΕΚ και Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ, τελείωσαν τα τρία σημερινά παιχνίδια για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β1` κατηγορίας.

Διγενής Μόρφου και ΠΑΕΕΚ, σημείωσαν εκτός έδρας νίκες, κερδίζοντας τους Άτλαντα Πάφου με 78-53 και Phoenix MJ Basket Plus με 60-52 αντίστοιχα, ενώ η Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ, νίκησε στην έδρα της το Youth Stars με 80-38.

Τα αποτελέσματα:

Phoenix MJ Basket Plus – ΠΑΕΕΚ 52-60

Άτλαντας Πάφου – Διγενής Μόρφου 53-78

Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ - Youth Stars 80-38

Όλυμπος Αγλαντζιάς – Εθνική Ενόπλων (27/10)

Επόμενη αγωνιστική (30/10):

ΠΑΕΕΚ – Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ

Διγενής Μόρφου - Phoenix MJ Basket Plus

Youth Stars – Όλυμπος Αγλαντζιάς

Εθνική Ενόπλων – Άτλαντας Πάφου (03/11)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ