Τα βιαστικά συμπεράσματα

Δημοσιεύθηκε 23.10.2022
Τα βιαστικά συμπεράσματα

Να πούμε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα με τις τόσες πολλές αλλαγές προπονητών, θα ήμασταν ψεύτες. Κάθε χρόνο επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία, ίσως με διαφορετικές ομάδες στην αρχή, αλλά στη συνέχεια «κουνιούνται» σχεδόν όλων των προπονητών οι καρέκλες.

Αυτό που έχει σημασία να καταλάβουν οι ιθύνοντες των συλλόγων είναι ότι πρέπει να περάσουν αρκετές αγωνιστικές για να δείξουν το έργο τους οι νέοι προπονητές, διότι πολύ απλά στην αρχή μπορεί ναι μεν να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, αλλά αυτή η πρόοδος να σχετίζεται μόνο με την αλλαγή της ψυχολογίας.

Με την πάροδο του χρόνου θα φανεί αν η νέα τους επιλογή είναι σωστή ή λανθασμένη...

Α.Σ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ