Τα άλλαξε η Αστυνομία και δεν ανοίγουν ταμεία για τους Ομονοιάτες στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Δημοσιεύθηκε 20.10.2022
Τα άλλαξε η Αστυνομία και δεν ανοίγουν ταμεία για τους Ομονοιάτες στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Δεν θα ανοίξουν εντέλει ταμεία για τους οπαδούς της Ομόνοιας στο «Στέλιος Κυριακίδης» πριν από τον αγώνα του Σαββάτου (22/10) με την Πάφο, έπειτα από απόφαση της Αστυνομίας.

Όπως ενημέρωσαν οι πράσινοι, παρότι στην αστυνομική σύσκεψη λήφθηκε απόφαση να λειτουργήσουν ταμεία στο γήπεδο για τον κόσμο της Ομόνοιας, σήμερα η ομάδα ενημερώθηκε από την Αστυνομία πως αυτό δεν θα ισχύσει, για λόγους ασφαλείας...

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε πριν λίγο από την Αστυνομία, δεν θα ανοίξουν ταμεία για τους φιλάθλους μας στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”, για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με την Πάφο FC.

Σημειώνουμε πως στην Αστυνομική Σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στην παρουσία της Αστυνομίας, του Υπεύθυνου Ασφαλείας της ΚΟΠ, του Υπεύθυνου Ασφαλείας του “Στέλιος Κυριακίδης”, του Υπεύθυνου Ασφαλείας της Πάφου FC και του Υπεύθυνου Ασφαλείας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, λήφθηκε η απόφαση όπως λειτουργήσουν ταμεία για τους φιλάθλους της ομάδας μας στο στάδιο, την ημέρα του αγώνα. Αυτός ήταν ο λόγος που συμπεριλάβαμε την πληροφορία αυτή στην ανακοίνωση που εκδώσαμε για τα εισιτήρια του αγώνα με την Πάφο.

Ωστόσο, σήμερα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την Αστυνομία, μας ενημέρωσε πως μετά από οδηγίες του Αρχηγείου Αστυνομίας δεν θα λειτουργήσει ταμείο για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για λόγους ασφαλείας.

Ως εκ τούτου, προτρέπεται ο κόσμος μας όπως εξασφαλίσει το εισιτήριό του κατά τις ημέρες της προπώλησης. Πληροφορίες για την προπώληση των εισιτηρίων υπάρχουν στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3EXbLlN

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ