Και τώρα χρειάζεται... «ησυχία»

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ Δημοσιεύθηκε 19.10.2022
Και τώρα χρειάζεται... «ησυχία»

Ό,τι μπορούσε να γίνει στην Ανόρθωση για να αλλάξουν πράγματα και να… ταρακουνηθεί η ομάδα, έγινε.

Ο προπονητής άλλαξε, ο αθλητικός διευθυντής έφυγε και μέχρι την αντικατάσταση του Νεόφυτου Λάρκου και ειδικότερα τις μεταγραφές Ιανουαρίου, δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να γίνει. Γι' αυτό πλέον, αυτό που χρειάζεται η «Κυρία» τη δεδομένη στιγμή, είναι… «ησυχία». Να κοπάσουν οι φωνές και να στηριχθεί η ομάδα, ώστε να διεκδικήσει όσες πιθανότητες της έχουν απομείνει να πετύχει κάτι καλό.

Δεν έχουν εξάλλου κι άλλη επιλογή οι φίλοι της ομάδας. Δεδομένος, κατανοητός και πλήρως δικαιολογημένος ο προβληματισμός και η αγανάκτησή τους, αυτό έλειπε άλλωστε να ήταν ευχαριστημένοι με τα όσα είδαμε μέχρι τώρα από την Ανόρθωση, όμως για το νέο ξεκίνημα που επιχειρείται, απαιτείται ενότητα και στήριξη στον Τσίσκο Μουνιόθ και στους παίκτες του.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα, κάθε παιχνίδι θεωρείται «τελικός» στην προσπάθεια για… αντεπίθεση, έτσι κι αυτός της Παρασκευής (21/10, 19:00) με τη Δόξα. Ούτε που θέλουν να σκέφτονται στην Ανόρθωση πως ούτε στο τέταρτο εντός έδρας παιχνίδι θα έρθει η νίκη καθώς πέραν του νέου χαμένου εδάφους βαθμολογικά, θα είναι τόσο γερό το πλήγμα στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας που θα της γίνει ακόμη πιο δύσκολο να σηκώσει κεφάλι.

Με τη στήριξη του κόσμου τους οι κυανόλευκοι ευελπιστούν πως θα δοθεί συνέχεια στη βελτίωση που παρατηρήθηκε στο Παραλίμνι και η ομάδα θα επιστρέψει στα τρίποντα, αρχίζοντας την αντεπίθεσή της προς τα ψηλά.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ